star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

350 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 82m²


Ár:

350 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
30 ezer Ft
Építés éve
2001
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
van

Az ingatlanról:

A közkedvelt Sun Palace társasházban kiadóvá vált egy bútorozott, gépesített lakás.
Az ingatlan tágas, található benne: egy amerikai konyhás nappali, 2 klimatizált hálószoba, fürdőszoba valamint WC helyiség és mosókonyha is.
A házban uszoda és fitnesz cetrum található. Az uszodát wellness szolgáltatások - jakuzzi, szauna, gőz, masszázs - egészítik ki (a lakás költségei nem tartalmazzák a wellness szolgáltatás díjait). Busszal könnyen megközelíthető a Margit híd (4-es,6-os villamos), illetve a Nyugati pályaudvar (vasút, 3-as metró, stb.…) .

A lakásbérleti díja: 350.000 Ft /hó. A rezsi egyéni mérőórák alapján átlag 30.000 Ft / hó. A közös költség 23 000,- Ft /hó. A rezsit és a közös költséget a bérleti díjjal egyidejűleg kell fizetni. Minimum 2 havi kaució és fizetőképességet igazoló dokumentumok szükségesek.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545806


+36 70

Ingatlannet kód: NET6545806


Az általad megtekintett kiadó Budapest, III. kerületi (Lajos utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás bérleti díja 350 ezer Ft, négyzetméter ára 4 268 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suki Ervin referens a Pozsonyi Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.