star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

320 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 65m²


Ár:

320 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hosszú távra kiadó 6 lakásos társasház földszintjén, erkélyes, kertkapcsolatos 65 m2-es, 2+1 szobás lakás, közös tulajdonú, de saját használatú előkerttel és teljes berendezéssel.

A lakás nagyon jó helyen, a Rómaipart szívétől és a Dunától 2 perc sétára nagy, parkosított, kiülőkkel és bográcsozó hellyel felszerelt telken helyezkedik el. Tájolása K-Ny-i, ablakai a ház két oldalán helyezkednek el, így jól átszellőztethető.

A lakás 3 éve teljeskörű, minőségi felújításon esett át, melynek során a szobák új laminált parketta, az egyéb helyiségek új csempe burkolatot kaptak. Új, furníros ajtókat, és műanyag, thermo üveggel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott ablakokat építettek be. A ház szigetelt, új lépcsőházi ablak rendszerrel. A lakáshoz a nagy lépcsőházban külön tárolószekrény is tartozik.

A lakásban a meleg vizet és a fűtést cirkó gázboyler, a hűtést konverteres klíma biztosítja. A felújított konyha és étkező egy helyiségben helyezkedik el és a mosogatógép kiállása biztosított. A fürdőszobában új sarokkád és mosógép van.A WC külön helyiségben.

A lakást teljesen új, modern bútorokkal rendeztük be, és teljes felszereléssel együtt kínáljuk kiadásra csak költözni kell.

Parkolás az utcán ingyenes és mindig van hely.

A környékről:

Közlekedése kiváló. A buszmegállók 2 perc, a HÉV megálló 15 perces sétával gyalog is, de busszal is elérhető. Közelben a híres Cziniel cukrászda, boltok, orvosi rendelő, iskola óvoda, játszótér, vízisportok, bowling pálya, szabadtéri éttermek és a három gyönyörű strand pár perc busszal. Sétára

és sportolásra alkalmas helyek.

Ajánlom pároknak, kisgyermekeseknek, egyedülállóknak, a természet, a Duna szerelmeseinek!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Rómaifürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642139


+36 20

Ingatlannet kód: NET6642139


Az általad megtekintett kiadó Budapest, III. kerületi (Rómaifürdő) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 320 ezer Ft, négyzetméter ára 4 923 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Békási Lakások Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642139. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.