star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Bérleti díj:

600 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 150m²


Ár:

600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

VI. kerület frekventált részén, Diplomatanegyedben, a Kmethy György utcában kiadásra kínálok egy 150 m2-es, jó állapotú, 3.emeleti, 5 szobás, utcai nézetű erkélyes lakást.
A lakás adottságai kiválóak, főleg azok részére akik a Feng Shui -t előnyben részesítik vagy fontos számukra a megfelelő lakás kiválasztásánál.

A társasház kívül-belül remek állapotban van, csodás márvány burkolatokkal. A lakók kényelmét az utólagosan beszerelt lift is szolgálja.

A lakás bejárati ajtaja a zárt lépcsőházból nyílik, a lakásba érkezve egy fényes előszobába erkezünk, ahonnan a hallon keresztül tudjuk megközelíteni a 2 utcai nézetű szobát, valamint a konyhát és a fürdőszobát.

A lakás 2 bejárattal rendelkezik, a második bejárat jelenleg nincs használatban. A második bejárat használatával egy külön lakás kialakítása is lehetséges, 2 szobával és külön vizesblokkal, amelynek köszönhetően fürdőszoba és konyha is kialakítható.
Ez a bejárat a kinti folyosóról nyílik.

Az ingatlan rezsije nagyon nagyon kedvező, mindössze télen 38.900 Ft/hónap, nyáron 29.000Ft/hónap.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364994


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Kmety György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630168


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi (Kmety György utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás bérleti díja 600 ezer Ft, négyzetméter ára 4 000 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szamosközi Beáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630168. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.