star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

800 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 160m²


Ár:

800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, zöldövezeti régiójában, a város felett, tiszta, jó levegőjű környezetben, Orbánhegyen található. Erre közlekedik a 110-es és 112-es busz, így akár a BAH-csomópont, akár a Belváros is könnyen elérhető. Éjszakai járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvárosból is. A környék ugyanakkor gépkocsival is gyorsan és sokfelől megközelíthető. Néhány buszmegállónyira található a Hegyvidék Bevásárlóközpont vagy a MOM Park, de a Mammut Bevásárlóközpontot vagy a piacot is elérhetjük. Nem kell sokat autóznunk, ha Buda népszerű kirándulóhelyeit szeretnék elérni.
TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős épület 1986-ban épült egy, az utcáról emelkedő, teraszosra formált telken. A ház mind a négy lakása a felvezető lépcsősorról nyílik, így a maga nemében mindegyik földszinti, önálló ingatlan. Az épület karbantartott, legutóbb a teraszok felújítása történt meg.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált lakás hivatalosan a 3. lakás, gyakorlatban ennél több lépcsőt kell megtenni, hiszen a ház is már magasabban áll az utcánál. A lakás felújítására 2016-ban került sor, azóta is szép állapotú. A lakás a bérlővel egyeztetett színnel kerül a beköltözését megelőzően festésre.
A feljárati lépcsőről egy kis előtérbe léphetünk, amiből az előszobába léphetünk. Ez a helyiség gyakorlatilag egy légtérben található a konyhával és a nappalival. A bejárattól balra van a konyha, egyenesen a nappali található, míg balra egy kis gardróbon keresztül közelíthető meg a mosókonyha, amelyben a kazán és melegvíztartály is megtalálható egy beépített szekrénysor mellett. Ezen helyiség mellett egy kis fürdő található zuhannyal, WC-vel és mosdóval. A nappaliból közlekedőn keresztül érhetjük el a három hálót és a nagyobb fürdőt, melyben kád, zuhany, WC és mosdó is helyet kapott. A teraszra mind a nappaliból, mind a szobákból és a konyhából kiléphetünk. A terasz mérete és tagolása sokféle használatra ideális. Grillezésre alkalmas terület is készült rajta, ahonnan a borospincébe is beléphetünk – ez a helyiség akár tárolásra is használható. A teraszt változó szélességű zöld rész szegélyezi, amely virágokkal, bokrokkal beültetett.
A lakás fekvése kiváló, keleti és déli tájolásának köszönhetően egész nap napos, világos.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 160nm, a terasz 140nm. A nappali majd 42nm, a konyha 15nm, míg a hálók 15,4nm, 14,3nm és 10,2nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,6m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére vízóra került felszerelésre.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség 5eFt, a többi közműköltség egyedi igények szerint alakul.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség, illetőleg a lakással együtt kiadó, 39nm nagyságú garázsban, amelyben akár két autó is elfér.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás hosszú távra, ideálisan minimum három évre kiadó. A birtokbavétel feltétele három havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése. A lakásban megengedett a dohányzás és a kisállat tartása is. A lakás április vége-május elején költözhető.
Bérleti díja: 800.000,- forint/hó + rezsi + kaució
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636139


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636139


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XII. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². A téglalakás bérleti díja 800 ezer Ft, négyzetméter ára 5 000 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636139. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.