star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Bérleti díj:

269,99 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, XII. kerület

  • 49m²


Ár:

269 990 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

12. kerület kedvelt utcájában - jó közlekedéssel, mégis zöldövezetben!

Kiadó teljesen bútorozott macska- és kutyabarát lakás, csendes, zöldövezetben, kiváló közlekedéssel, profi közjegyzői szerződéssel. Miért érdemes ezt a kiadó lakást választanod?

- Budapest egyik legjobb kerületében, a XII. kerületben helyezkedik el az ingatlan, biztonságos, csendes környéken.

- Csendes kertre néz, nyitott ablaknál is csendes, jó levegőjű környék. Nem mindegy, hogy egy lakás a zajos, szmogos útra néz-e, vagy egy csendes, zöld kertre.

- De mégis jól megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel is. A Széll Kálmán tér 11 perc alatt érhető el a 21, 21A vagy 221 buszokkal; vagy autóval 9 perc alatt. A belváros (Deák Ferenc tér) autóval 14 perc alatt elérhető, tömegközlekedéssel 22 perc alatt.

- Villamos biztonsági felülvizsgálat során aláírt jegyzőkönyv készült, mely tanúsítja, hogy a villamos hálózat biztonságos. Csak olyan lakásba érdemes költözni, ahol ilyen jegyzőkönyv rendelkezésre áll, különben a lakás nem biztonságos.

- Teljesen bútorozott, gépesített. Vadiúj matrac kerül megvételre a leendő bérlő számára, valamint új, skandináv stílusú bútorokkal rendelkezik a lakás. Nem mindegy, hogy a bútorok modern, jó minőségű bútorok-e, vagy több évtizedes, használt retró bútorok. Gépesítés: mosógép, hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, sütő, főzőlapok, mikrohullámú sütő.

- Tároló tartozik a lakáshoz (közvetlenül a lakás mellett), valamint egy szinttel lejjebb pince is van.

- Közjegyző által készített profi szerződés, mely védi a bérlő jogait is. Ráadásul ennek díja már benne van az árban.

- Lakcímbejelentés lehetősége: Tartózkodási helyként bejelenthető az albérlet címe.

- Van bejáratott szakember gárdánk akiket azonnal tudunk hívni hiba esetén, így az esetleges hibákat gyorsan el tudjuk hárítani, ezt szerződésben is vállaljuk. 2 fő kezeli a lakást.

- Macska és kistestű kutya hozható!

Kéthavi bérleti díj (kaució) megfizetésével azonnal költözhető!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Abos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641791


+36 20

Ingatlannet kód: NET6641791


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XII. kerületi (Abos utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás bérleti díja 269,99 ezer Ft, négyzetméter ára 5 510 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641791. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.