star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 95 m²

    alapterület

Bérleti díj:

210 ezer Ft

Kiadó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 95 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Nagykanizsa, Belváros

  • 95m²


Ár:

210 000 Ft

Építés éve
1998
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Nagykanizsa város szívében, az Erzsébet tértől mindösszesen 1-2 perces sétára, vált kiadóvá ez a 95m2 nagyságú, lehetőségekben gazdag jó állapotú üzlethelység. Az ingatlant korábban a szépségiparban dolgozok használták (fodrászat, kozmetika, körmös) melynek köszönhetően víz-szennyvíz leállások is megvannak még hozzá. Viszont ha Ön egy irodahelységet keres vagy más üzleti tevékenységben gondolkodik akkor is egy kiváló választás lehet. A teljes üzletrész fűtéséről cirkó kazán padlófűtésen keresztül gondoskodik. A meleg nyári napok lehűtésében pedig egy klíma segédkezik. Az üzlet biztonságát riasztórendszer felügyeli, valamint az utcafronti nagy marketing felülettel rendelkező üvegek, mozgatható fém biztonsági függönnyel lettek felszerelve. Közös költség nincs.
Bérleti jogviszony megkezdéséhez 2 havi kaució szükséges. Bérleti díj: 210.000 Ft + Áfa.
Ha Ön szeretne egy jó helyen lévő üzletet bérelni, akkor ez egy kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, új nyílászárók, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521888


+36 30

Ingatlannet kód: NET6521888


Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 210 ezer Ft, négyzetméter ára 2 211 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.