star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Nagykanizsa

  • 95 m²

    alapterület

Bérleti díj:

210 ezer Ft

Kiadó üzleti Nagykanizsa

  • 95 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Nagykanizsa

  • 95m²


Ár:

210 000 Ft

Építés éve
1998
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosában kiadó 95 nm-es üzlethelyiség!

A földszintes, utcafronti bejáratú üzlet több különálló helyiségből áll, alkalmas akár több kisebb szolgáltatás üzemeltetésére is. A gipszkarton falak azonban kivehetők, így kaphatunk egybefüggő tereket, mely további lehetőséget rejt magában.

Fűtése gáz cirkó, padlófűtés, valamint egy hűtő-fűtő klíma is szabályozza a kellemes hőmérsékletet. Havi rezsiköltsége kedvező, közös költség nincs. Az üzletben riasztórendszer működik, valamint egy biztonsági rács is rendelkezésre áll.

A házat frissen tatarozták, mely igazán modern és igényes kinézetet kölcsönöz az üzletnek.

Álmodja meg vállalkozását, a helyet megtalálta! Havi bérleti díj 210.000 Ft + Áfa + rezsi. 2 havi kaució szükséges. További információkért hívjon!

Referencia szám: HK-4440348-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602665


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602665


Az üzlethelyiségről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség bérleti díja 210 ezer Ft, négyzetméter ára 2 211 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602665. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.