star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 50 m²

    alapterület

Bérleti díj:

291 ezer Ft

Kiadó üzleti Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 50 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 50m²


Ár:

291 000 Ft

Építés éve
2001
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

*** Nagy, utcai üvegportálok ***

A belváros szívében, az Oktogonnál kiadó egy „A” kategóriás irodaház földszintjén található, egy 50 m2-es utcai nézetű üzlethelyiség.

Az irodaház recepcióval és 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkezik. Az üzlethelyiséget az irodaházból, a bejárat mellett tudjuk megközelíteni.

Az épületnek közvetlen csatlakozása van egy parkolóházzal, ahol kedvezményes parkolási konstrukciókból választhat a bérlő. Zárható, fedett bicikli tároló áll rendelkezésre a munkavállalók részére.

Irodai, szépségipari célra is alkalmas.
Sok ablakos helyiség, prémium anyagok, minőségi környezet.

A bérbeadásra kínált üzlethelyiség egy nagyobb üzletből kerül majd leválasztásra. A kialakítás ideje, maximum 1 hónap. A jelenlegi elképzelés szerint egy egylégterű üzlethelyiségből, saját konyhából, tárolóból ás wc-ből áll. A végleges belső elrendezés szabadon tovább alakítható a bérlő igényeinek megfelelően.

Az üzlethelyiség bérleti díja: 13,75 EUR / m2
Közös területi szorzó: 7,48 %
Havonta fizetendő össz bérleti díj: 739 EUR + ÁFA / hónap

Ezen felül az üzemeltetési költség: 6,9 EUR / m2 + ÁFA / hónap (mely tartalmazza a fűtési általányt, a szemétszállítást, a víz fogyasztást, az építmény adót, az épület karbantartását és a portaszolgálat díját). Továbbá az egyedileg mért áram fogyasztást szükséges fizetni.

A pince szinten száraz raktár helyiségek bérelhetőek.

A minimális bérleti idő 2,5 év.

Kiváló tömegközlekedési kapcsolatok: 4-6-os villamos, M1 Metro (kisföldalatti), 105 busz pár perc sétára.

Ne maradjon le róla, hívjon, egyeztessünk időpontot, hogy megmutathassam. jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, pince, klíma, garázs lehetőség, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Terézváros, Budapest 6. kerület, Aradi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638372


+36 70

Ingatlannet kód: NET6638372

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa olaj. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 291 ezer Ft, négyzetméter ára 5 820 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Garabits Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.