star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 102m²


Ár:

59 999 999 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1921
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

102 négyzetméteres, 3 szobás, nagypolgári lakás a Baross utcában!
Felújítása után barátságos otthona lehet egy családnak, de befektetésként is kitűnő választás, rövid- vagy hosszútávú kiadásra, vagy akár rendelőnek, irodának kialakítva.
Az ingatlan egy 20. század elején épült polgári ház 2. emeletén található, lift van. A ház kívül-belül jó állapotú, gazdálkodása rendezett, lakóközössége összetartó.
A lakás szobái tágasak, mind 20 nm. feletti alapterülettel, egymásba és külön is nyílnak, kettő az utcára néz egy pedig a belső udvarra. Van egy kis cselédszoba is, lichthofra nyíló ablakkal, a kamra szintén a lichthofra szellőzik. A fürdő az egyik szobából és az előszobából is megközelíthető, a WC külön helyiségben van. A konyha 9 nm-es, ablaka az udvarra néz. Minden helyiség megközelíthető a tágas előszobából. A belmagasság 3,4 m., fűtése konvektoros, az egyik szobában egy régi cserépkályha is van, minden közmű egyedileg mérhető.
Az ingatlan tehermentes és rövid időn belül birtokba vehető.A mindennapi élethez szükséges dolgok néhány perc sétával elérhetőek. A ház előtt van a 72M, 83-as trolik és a 9-es busz megállója, a körút 1 megállónyira, gyalogosan 5-6 perc sétára van.

Referencia szám: LK059804


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617858


+36 70

Ingatlannet kód: NET6617858


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 1921, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 588 235 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617858. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.