star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 44m²


Ár:

32 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Figyelmébe ajánlom ezt a Kálvária tértől 3 háznyira lévő, teljesen felújított, 2 nagy utcai nézetű ablakkal rendelkező, világos 44 nm-es lakást. Az ingatlan a Diószegi Sámuel utca elején található, kevesebb, mint 1 perc sétára a Kálvária tértől, illetve a Baross utcától. Az épülettel szemben egy hatalmas üres telek van, aminek köszönhetően a délelőtti órákban közvetlenül besüt a nap és a nappali minden napszakban világos. A korábbi hallban lett kialakítva egy kényelmes méretű konyha / étkező, illetve a felújításkor egy 7 nm-es hálófülkét is leválasztottak.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, aljzat szigetelés történt, nyílászárók műanyagra lettek cserélve, teljesen felújították a fürdőszobát, vízvezetékeket, szaniterek és konyhabútort cseréltek. A villany is korszerűsítve lett, H-kedvezményes tarifa van a villanyra, ami azt jelenti, hogy téli időszakban 23,5Ft / Kwh áron van elszámolva.A lakás fűtéséről svdéd panelek, a melegvíz ellátásról Ariston bojler gondoskodik. A társasházban a teljes gáz, villany, kémények, illetve szükségszerűen a tető is fel lett újítva.

A társasház pénzügyei rendezettek, megtakarítással rendelkezik. Kiváló a közlekedése, hiszen a Kálvária téren megálló buszokkal gyorsan eljuthatunk a belvárosba, továbbá közvetlen és gyors csatlakozást tesznek lehetővé minden budapesti metróvonallal. Számos egyetem is 10-20 perc alatt megközelíthető, ráadásul a belvárost átszelő 9-es busznak éjszakai viszonylata is megáll itt.

Jó szívvel ajánlom fiataloknak, akiknek fontos a belváros közelsége és befektetőknek egyaránt!Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618394


+36 70

Ingatlannet kód: NET6618394


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 738 636 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vad József referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618394. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.