star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 51m²


Ár:

41 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1971
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy 51 négyzetméteres, felújított lakást Csepel-Kertvárosában.

A 2 szobás ingatlan teljeskörű felújítása 2016-ban történt, ami alatt műszaki tartalma is teljesen megújult. A keleti tájolásnak, valamint a szomszédos házak elhelyezkedésének köszönhetően a lakás világos, kilátása az ablakokon keresztül kellemes.

A lakáshoz hasonlóan a társasház állapota is kellő figyelmet kapott az elmúlt években, az épület tetejét 2 éve szigetelték, 2023-ban cserélték a társasház vezetékeit, illetve a bejárati portált, így garantált a nyugalom és biztonság a továbbiakban. Az ingatlan csendes, de mégis központi részen helyezkedik el kertvárosi környezettel. A közelben található piac, pláza, orvosi rendelő.park, játszótér, bölcsőde, boltok valamint busz és H7-es hévmegálló.(71, 151, 152)

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624285


+36 30

Ingatlannet kód: NET6624285


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (József Attila utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 41 millió Ft, négyzetméter ára 803 922 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.