star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyula, Szanazug

  • 80 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 810 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó nyaraló Gyula, Szanazug

  • 80 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 810 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyula, Szanazug

  • 80m²


Ár:

16 900 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula város Szanazugi részén egy feltöltött úton megközelíthető 2021 évben felújításokon átesett, nagyon jó elrendezésű téliesített nyaraló.
Az ingatlan kifogástalan állapotban van, ami az új tulajdonosát várja, hogy azt saját ízlésére formálja. A nyaralóban új elektromos hálózat került kialakításra, valamint egy új kémény is épült a központi részére, ezért a későbbiekben kialakított fűtésrendszere több variáció is kivitelezhető ( inverteres klíma, elektromos fűtőpanel, kandalló ).
Az ingatlan kialakítása hangulatos és ugyanakkor elegáns is lett a földszinten található tágas nappalinak és a 4 szobának köszönhetően. A fürdőszoba kialakítása is tükrözi az eleganciát és minőséget, ami köszönhető az akril kádnak, illetve az elegáns burkolatok használatának. A nyaraló építése során a belső tetőszigetelés mellé még külső hőszigeteléssel is ellátott.
Az ingatlan elosztása: A földszinti részen található egy nappali, előszoba, konyha, 2 szoba és fürdőszoba. Az emeleti részen pedig egy szép galéria rész és 2 szoba.
Az ingatlanhoz tartozik egy 810 m2-es teljesen körbekerített, rendezett udvar is.
Az ingatlan lakóterülete: 80 m2.
Az udvar összesen: 810 m2.
A terasz területe: 16 m2
A 2 db. erkély összesen: 19 m2
Amennyiben ez az elegáns, szép erdei környezetben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a
06/70 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.
A feltüntetett ár az épület iratainak rendezése után értendő! csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, erkély, melléképület, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Szanazug, Gyula Szanazug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565153


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Gyula, szanazugi (Gyula Szanazug) nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 810 m². További jellemzői: az építés éve 1990. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 211 250 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565153. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Szanazug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.