star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Siójut

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó földterület Siójut

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó földterület Siójut

  • 70m²


Ár:

34 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Siófoki Lido Home eladásra kínál garantáltan nyugodt és csendes környéken egy zártkerti ingatlant Siójuton!
A 3 szintes gazdasági épület alsó szintjén található egy 40 m2 nagyságú garázs, mely teknőszigeteléssel készült. A lakótér bejárata egy 12 m2 nagyságú fedett teraszról közelíthető meg a középső szinten, itt helyezkedik el egy amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba. A tetőtér is beépítésre került, itt egy egybefüggő hálótér lett kialakítva.
A fűtésért egy hangulatos kályha felel, amely képes az egész lakóteret melegen tartani a jó elosztásnak és a hőszigetelésnek köszönhetően.
Az ingatlan műanyag nyílászárókkal és szúnyoghálóval szerelt, a meleg vízről egy villanybojler gondoskodik.
Az 1500 m2 nagyságú területen található egy melléképület, filagória, sütögető, kerti zuhanyzó és egy kilátó, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk.
A kert rendkívül rendezett, folyamatosan művelt szőlő, számos más gyümölcsfa és 70 tő Arónia található a telken, melynek számos jótékony hatása van az egészségre és nagyon értékes.
Térkövezett kocsibeálló több autó számára biztosít parkolási lehetőséget az udvaron belül.
Az ingatlan jelenlegi állapotában alkalmas állandó lakhatásra vagy az elcsendesülni vágyóknak nyaralás céljából.
Befektetésnek is kiváló, nyaraltatni vágyók számára is remek lehetőség!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált eladó zártkerti ingatlan , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME-Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
4m²
Amerikai konyha
30m²
Szoba
22m²
Terasz
12m²

Elhelyezkedés

Siójut


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568746


+36 30

Ingatlannet kód: NET6568746

Az általad megtekintett eladó siójuti mezőgazdasági 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A mezőgazdasági ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa egyéb. A mezőgazdasági ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 498 571 Ft, ami a siójuti átlaghoz képest 95%-kal magasabb. Az ingatlant Murguly Regina referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siójut ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.