star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Siójut

  • 1 516 m²

    telek

Vételár:

3,99 millió Ft

Eladó földterület Siójut

  • 1 516 m² telek

  • Eladó földterület Siójut


Ár:

3 999 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja SIÓJUT, SZŐLŐHEGYI részén ezt a zártkerti telket. Az ingatlan csendes, nyugodt környéken található, jól járható földúton közelíthető meg.
A LIDO HOME által kínált terület jellemzői:

-1.516 nm alapterületű, kifüggesztés köteles zártkerti telek.
-Földes úton közelíthető meg
-A telek közmű nélküli.
-A villany a telek előtt elérhető
-A víz, csak saját kúttal oldható meg
-Tulajdoni lapon : „rét”
-Övezeti besorolása : Mk, kertes mezőgazdasági terület
-A telek beépítettsége 3 %, a pince alapterülete nem haladhatja meg a telek területének 10%-át.
-A hagyományoknak megfelelő és tájba illő présház és földdel borított boltpince létesíthető, amennyiben - a helyi építési szabályoknak megfelel.

Kivételes lehetőség azok számára, akik csendes környezetben szeretnének élni. A telek karnyújtásnyira van a Siófoktól és a Balatonpart 6000 méterre van a telektől, 15 percen belül megközelíthető autóval. A faluközpont autóval 2 perc alatt, gyalogosan 15 perc alatt érhető el.
Amennyiben ez a zártkerti telek, vagy bármely más, kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén!
LIDO HOME - Ingatlanok egy élten át!


Elhelyezkedés

Siójut


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6582929


+36 30

Ingatlannet kód: NET6582929

A mezőgazdasági ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 516 m². A mezőgazdasági ára 3,99 millió Ft, négyzetméter ára 2 638 Ft, ami a siójuti átlaghoz képest 87%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marusa Balázs referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582929. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siójut ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.