star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Siójut

  • 75 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 158 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó földterület Siójut

  • 75 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 158 m² telek

  • Eladó földterület Siójut

  • 75m²


Ár:

39 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a művelés alól kivett zártkerti CSALÁDI HÁZAT SIÓJUTON.
A 75 nm-es házban található két szoba, két félszoba, egy konyha - étkező, kamra, fürdőszoba, WC. A ház szigetelt, cseréptetős, jól karbantartott, fa és műanyag nyílászárókkal felszerelt, padlóburkolata járólap ill. a hálószobákban padlószőnyeg . Fűtése pellet kandallóval, ill. hűtő- fűtő klímával megoldott. A beépített terasz is jól szigetelt szobaként funkcionál, ahol palackról működő konvektor biztosítja a meleget.
A beépített terasz alatt szépen kiépített pince található. A 2158 nm-es telek fele körbekerített udvar, a hátsó részén kiváló lehetőség nyílik pl. gyümölcsfák telepítésére. Duplagarázs és kerti ház grillezővel és jakuzzival is tartozik a házhoz. A szomszéd házak szellősen helyezkednek el, a szomszédok csendesek, rendezett udvarral rendelkeznek. Összességében jó választás lehet állandó lakhatásra, vagy családi nyaralónak.
Az épület folyamatosan karbantartott, nagyon jó állapotú.

Aki egy csendes nyugodt helyen szeretne családi házat, annak ez egy remek lehetőség lehet!
Könnyen megközelíthető az ingatlan és minden fontos intézmény megtalálható a közelben illetve a Balaton is mindössze 11 km-re található.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓJUTI HÁZAT, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Előszoba
3.36m²
étkező
20.68m²
Kamra
5.88m²
Szoba
20.52m²
Fürdőszoba
5.4m²
Közlekedő
4.62m²
Szoba
5.2m²
Konyha
15.64m²
Wc
1.43m²
Szoba
4.8m²

Elhelyezkedés

Siójut


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618447


+36 70

Ingatlannet kód: NET6618447

Az általad megtekintett eladó siójuti mezőgazdasági 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A mezőgazdasági ingatlanról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 158 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A mezőgazdasági ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 532 000 Ft, ami a siójuti átlaghoz képest 96%-kal magasabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618447. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siójut ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.