star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 501 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 501 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 70m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1994
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Teleki és Fia értékesítésre  kínálja Albertirsán ezt az 501 körbe kerített telken 1990 után épült tégla falazatú tetőteres házat.
Az épület beton alapon áll, Porotherm 30-as tégla falazatú, betonfödémes, nyeregtetős bramac betoncserép héjazatos. A földszinten a belső térben: szoba, konyha-étkező-nappali, fürdőszoba, toalett, közlekedő került kiállításra. A tetőtérben: 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba található. A tetőtéri 2 szoba keleti fekvésű erkélyere nyílik. A nappaliból a földszinten tágas teraszajtón, fedett, árnyékolt teraszra lépünk,mely két oldalról öleli  a házat.A keleti oldalon reggelente kávézás mellett csodálhatja a napkeltét. A tetőtérbe burkolt tömör fa lépcsőn lehet feljutni. A nyílászárók fából készültek, zsalugáterrel sötétítenek. A villanyvezetékek rézből készültek. A fürdőszobák tusolósak. 
Az épületet 2022-ben tulajdonosa felújította: vízteres kandalló került beépítésre, mely központi fűtésre van csatlakoztatva. Minden helyiség radiátorral fűt. Új a víz és fűtésrendszer, valamint az elektromos hálózat, mely 32 A.
Belső burkolatok: festett falazat, csempe, laminált padló, járólap. A teraszok és az erkély fagyálló lappal burkoltak. 
A kertben fák és bokrok nőnek, szép gondozott kert. A kertrész kiválóan alkalmas pihenésre, gyermek játszótér kialakítására, medence telepítésére. A külső falazat nemes vakolattal fedett.
Kellemes szép utcakép, kedves szomszédok. A városközpont pár perc alatt elérhető autóval.
Aki békés szép otthont szeretne családjának, itt a kiváló alkalom. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. 
Kérem hívjon bizalommal.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602475


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602475

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 501 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 642 857 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602475. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.