star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alsóörs

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

178 millió Ft

Eladó ház Alsóörs

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Alsóörs

  • 180m²


Ár:

178 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Alsóörs központjában, Balatonhoz közel , barátságos , rendezett utcában akár több generáció számára , állandó lakhatásra és nyaralónak egyaránt alkalmas kiváló állapotban levő családi ház eladó . A kert gondozott .Fedett úszómedence , gondozott pázsit szolgálja a relaxációt.
Grillezési, bográcsozási lehetőség, a kertben lévő nyári konyhában van , ahol kemence is elhelyezésre került.
A ház előtti előkert , virágokkal, örökzöldekkel beültetett.
A ház legalsó szintjén két beállásos garázs , a telken további fedett gépkocsi beálló van. Ezen a szinten található a - műhelynek is alkalmas - tároló helyiség , valamint egy fürdő helyiség (külön wc kézmosó, és zuhanyzó ) is kialakításra került.
Az első szinten teljesen felszerelt, gépekkel ellátott , bútorozott amerikai konyhás nappali , étkezővel jelenti a közösségi teret , ahonnan két terasz nyílik a kertbe . Az első terasz a virágos előkertbe , a hátsó nagy méretű terasz a medencés pihenő kertbe vezet .
Ezen a szinten található még egy külön bejáratú szoba , valamint vendég mosdó , továbbá zuhanyzós fürdőszoba.
A felső szinten egy nagyobb és két kisebb külön bejáratú szoba nyílik a folyosóról. Mindegyik szoba erkélyes , részben balatoni panorámás. Ezen a szinten kapott helyet egy nagy méretű, sarokkádas fürdőszoba , valamint egy kis , gépekkel felszerelt tea konyha is.
A ház akadálymentesített.
A telek elkülönített, leválasztott részén házőrző kutyus részére is kialakításra került önálló élettér.
A ház kiváló műszaki állapotban van. A fűtést és a melegvizet energiatakarékos , rendszeresen karbantartott gázkazán biztosítja. Minden helyiség hűtésre és fűtésre is alkalmas klímával felszerelt. A ház rezsivédett. A kert és a ház állagának megóvása , gondozása megbízható takaritó, kertész és medencés szakemberekkel biztosított. 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Alsóörs, Barátság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638432


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638432

Az általad megtekintett eladó alsóörsi (Barátság utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 178 millió Ft, négyzetméter ára 988 889 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Horváth Mária referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638432. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.