star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja, Józsefváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 354 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó ház Baja, Józsefváros

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 354 m² telek

  • Eladó ház Baja, Józsefváros

  • 54m²


Ár:

23 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Baja józsefvárosi városrészen eladó egy 54 nm-es, önálló 354 nm-es udvarral rendelkező házrész. Az ingatlan teljesen különálló telken fekszik, külön bejárattal, külön merő órákkal rendelkezik. Mellette csupán egy másik házrész áll, de nincs közös bejáró a telkekre, csak a kerítés közös. A ház a 80-as években épült beton alappal, tégla falazattal rendelkezik, a tető anyaga hullámpala. A házban 2020-ban jelenlegi tulajdonosa felújításokat kezdett meg, ennek során új laminált burkolatok kerültek a szobákba, és minden helyiséget kifestettek. A nyílászárók fa szerkezetűek, épek, jól záródnak, a fűtés minden helyiségben gázkonvektoros. A fürdőszoba épített zuhanyzóval felszerelt, a WC külön helyiségben található. A konyha kialakítása az új tulajdonosára vár. A beton fallal körülzárt udvarban nagy diófák és egy épített fa pavilon is található, mely kellemes hely lehet nyáron a pihenésre.  
Az épület mögött tárolókamra, az udvar első részében garázs kapott helyet. A ház mellett végig egy terasz húzódik. Ideális az ingatlan fiataloknak indulásképpen egy közös élethez. Egy kellemes, világos terekkel rendelkező könnyen karbantartható ház, kis méretű, főként füvesített kerttel. Élelmiszer boltok, bevásárló központ, óvodák, iskolák, buszmegálló a közelben. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Felújítva: 2020.


Helyiségek

Kamra
2m²
Gardrób
4m²
Szoba
2m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
2m²
étkező
16m²
Nappali
16m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Baja, Józsefváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520088


+36 70

Ingatlannet kód: NET6520088


Az általad megtekintett eladó Baja, józsefvárosi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 354 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 425 926 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Jánosi Brigitta referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520088. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Józsefváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.