star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfüred

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Balatonfüred

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Balatonfüred

  • 52m²


Ár:

65 000 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Balatonfüred nagyon kedvelt, ZÖLDÖVEZETI utcájában eladóvá vált egy picike, 52 m2-es házrész, teljesen önálló kerttel, kocsibeállóval, rendezett állapotban.

Az ingatlan összközműves, teljesen önálló mérőórákkal rendelkezik.
Az eredetileg 34 m2-es, kőből, cseréptetővel épült ház 18 m2-es terasza került szépen beépítésre, így megnyújtva a kert irányába a lakást egy szép, napos, világos nappali-étkezővel.

A tulajdonos kérésére belső képeket és videót ezúttal nem teszünk közzé, személyes megtekintés során tudnak az ingatlan aktuális állapotáról tájékozódni.

Fűtése gázkonvektorral és hőtárolós elektromos kályhával, melegvíz ellátása villanybojlerrel történik.

A házikó előtti, ÖNÁLLÓ. LEKERÍTETT, szépen gondozott telek kb 5 m széles, és 30 m hosszú,, amíből a háztól 6 m hosszan, azaz kb.30 m2 térkővel burkolt. Itt egy kis szerszámtároló is elhelyezésre került.

Mivel ritka az ilyen méretű, kertes LAKÁS , így érdemes mielőbb időpontért keresnie, nehogy lemaradjon róla.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6517303


+36 30

Ingatlannet kód: NET6517303


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 1 250 000 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.