star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Biatorbágy, Tó-part

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 776 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó ház Biatorbágy, Tó-part

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 776 m² telek

  • Eladó ház Biatorbágy, Tó-part

  • 130m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Melléképület
van
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Szeretett biatorbágyi családi parasztházunk eladóvá vált. A részben felújítandó ingatlan Biatorbágy, régi biai részén helyezkedik el a Tópart utcában, egy 776 m2-es telken, ahonnan páratlan kilátás nyílik a biai tavakra. A ház egy régi, hagyományos anyagaival és térbeosztásával megőrzött, de alapjában megerősített, tetőtérbeépítéses parasztház, amit később stílusazonosan egy új résszel bővítettek.A régi parasztház alsó szintje egybenyitott: konyha/étkező, előszoba és nappali, az újabb részben egy kamra, egy félszoba, egy fürdőszoba külön wc-vel és egy mosókonyha található. A földszint hasznos alapterülete 70 nm. A tetőtérben 2 hálószoba, egy külön feljáratú galériás szoba és egy kis toronyszoba is helyet kapott, Az utóbbi kettőből csodás kilátás nyílik a biai halastavakra. A tetőtér alapterülete megegyezik a földszintével, hasznos alapterülete 42 nm. A házban gázüzemű kazános központi fűtés van, ezenfelül a földszinten a nappaliban és a tetőtérben egy-egy fatüzelésű cserépkályha található, amelyek rásegítéssel kifűtik a ház nagy részét. A nappali, előszoba, konyha-étkező mennyezete hagyományos fagerendás-deszkázott mennyezet, a tetőtér mennyezet szintén fa borítású. A tetőtér közepén egy nagy ablak található, ami természetes fénnyel árasztja el az egész alsó és felső szintet..A kert egy igazi vadregényes gyöngyszem, rengeteg hóvirággal, ibolyával, medvehagymával, tulipánnal, levendulával, rózsával más őshonos növényekkel, cserjékkel és fákkal (juhar, hárs, fenyő, jegenyetölgy, füge, barack, mogyoró, stb) van beültetve. A kert különleges adottságaihoz tartozik, hogy a biai halas tóra, az Etyeki dombságra, a Vértesre és a naplementére néz, bővizű ásott kúttal, kerticsappal és esővíztárolóval rendelkezik. 3 magaságyás is van, de máshol is kialakítható veteményes. A telken egy 30m2-es hangulatos, önálló házikó is található, ami a házhoz csatolható igény szerint, külön lakó egységgé vagy garázzsá alakítható át (jelenleg tárolóként funkcionál).Az ingatlanhoz régi sóskúti kőből épült 18 nm-es, 240 cm-es belmagasságú, boltíves borospince tartozik.Az ingatlan tehermentes, és mivel a telek hátulról is megközelíthető, osztható. A ház részben felújítandó.  Az ingatlan rendkívül csendes utcában helyezkedik el (a madárcsicsergést és a vizimadarak hangjait leszámítva) a természet közelében, mégis néhány perc gyaloglásra (!) van a bölcsőde, az új és régi önkormányzati általános iskola, a katolikus és a református iskola, 3 óvoda, valamint többféle bolt, cukrászda, kávézó, katolikus és református templom, könyvtár, bank, jóga stúdió, fitnesz terem és nem utolsó sorban a Volánbusz és Viabusz megállók. A vasútállomás autóval 6-8 perc, ahonnan 3 megálló a Kelenföldi Pályaudvar.Az M0, M7 és M1 autópályák könnyedén elérhetők. 20-25 perc Budapest autóval és vonattal is. (A vonat 30 percenként közlekedik.) Az új gimnázium és a Budapest-Balaton kerékpárút biciklivel kb.10 perc távolságra van.

  Ár: 92 millió Ft. Elérhetőség:062042804343     komazoltan@gmail com0630977 0407      anafragasso@gmail com Ingatlan ügynökökre nem tartunk igényt, kérem ne hívjanak!


Elhelyezkedés

2051, Biatorbágy, Tó-part, Tópart utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6655375


Komáromi Zoltán

Komáromi Zoltán

Hirdető további ingatlanjai
Komáromi Zoltán

Komáromi Zoltán

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6655375

Komáromi Zoltán

Komáromi Zoltán

Hirdető további ingatlanjai
Komáromi Zoltán

Komáromi Zoltán

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Biatorbágy, tó-parti (Tópart utca ) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 776 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 707 692 Ft, ami a biatorbágyi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Komáromi Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655375. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Biatorbágy, Tó-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.