star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 148 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 080 m²

    telek

Vételár:

16,2 millió Ft

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 148 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 080 m² telek

  • Eladó ház Cserkeszőlő

  • 148m²


Ár:

16 200 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cserkeszőlőben lévő 3 szobás, nagy nappalis családi házat!A cserkeszőlői családi ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 1080 m2- a nettó alapterület 148 m2- a ház tégla építésű, két szintből áll és 2004-ben épült- a tető palával fedett- a földszinten kialakításra került: szoba, nagy nappali, konyha+étkező, fürdőszoba, illemhelyiség, folyosó, kazánház- az emeleten kialakításra került: 2 szoba, fürdőszoba illemhelyiséggel, lépcsőház - a földszinti szoba padlószőnyeg burkolatú, a kazánház és a lenti fürdőszoba beton, a nappali és a két emeleti szoba laminált padló, a többi helyiség járólap, kő burkolatú - az ingatlan közművei: víz, villany, derítő, gázcsonk a kapun belül - a ház központi fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja- a nyílászárók fából készültek- a fürdőszoba használható, de befejezésre vár - autóval garázsban lehet parkolni - a kert locsolását fúrt kút biztosítja- az ingatlan tanya besorolású, a fürdőtől 1000 méterre van közvetlen beton út mellett- 5 percre autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletekAmennyiben az 183800125 számú eladó cserkeszőlői családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
18m²
Szoba
18m²
Fürdőszoba
4m²
Wc
1.3m²
Fürdőszoba
10m²
Szoba
18m²
Szoba
32m²
Konyha
20m²
Közlekedő
5.3m²

Elhelyezkedés

Cserkeszőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542276


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542276

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 080 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 16,2 millió Ft, négyzetméter ára 109 459 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542276. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.