star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Cserkeszőlő

  • 75m²


Ár:

30 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Cserkeszőlőn állandó lakhatásra is alkalmas szigetelt, tégla nyaraló eladó!
A 75 nm-es, kétszintes, 3 szoba+nappalis ház 1995-ben, 360nm-es telekre épült az üdülő övezetben, a strandtól 1300 m-re. A teljes alapterület alatt pince húzódik. A földszinten egy fedett terasz, nappali-konyha- étkező, fürdőszoba és egy szoba található. Az emeleten két szoba, egy toalett és erkély került kialakításra. Az ingatlanban müanyag, redőnyözött nyílászárók kerültek beépítésre, a tető cseréppel fedett. Víz, villany bevezetve, gáz a telken belül, a fűtés kályhával és klímával oldható meg. Az udvar rendezett, füvesített és néhány dísznövény valamint egy fedett kerti kiülő is helyet kapott. Öntözés fúrt kútról történik. A ház is szépen karbantartott, a legtöbb bútor az eladás részét képezi.
Ajánlom az ingatlant a fürdő rajongóinak valamint azoknak, akik állandó lakhatásra keresnek egy kiválóan megépített, tökéletes ár-érték arányú, időtálló házat! Azonnal költözhető! A megtekintésért és további információért keressen bátran!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ094501


Elhelyezkedés

Cserkeszőlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638744


+36 20

Ingatlannet kód: NET6638744

Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 412 000 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638744. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.