star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csolnok

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 865 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Csolnok

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 865 m² telek

  • Eladó ház Csolnok

  • 130m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ CSOLNOKON!!!
130 nm alapterületű, duplakomfortos családi ház 865 nm-es telken, melléképületekkel, garázzsal és csodálatos panorámával a kertből.
Csolnok egy barátságos kis sváb falu Budapesttől 40km-re és Esztergomtól 10km-re. Ezt a csodaszép kis falut hegyek és erdők veszik körül. Kiváló hely kirándulók és természetkedvelők számára.Az ingatlan egy félreeső, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában helyezkedik el, központi helyen.
A kertből csodaszép panoráma nyílik a környező hegyekre, ahol siklóernyősöket is gyakran megfigyelhetünk.A két külön bejárattal rendelkező ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, az udvarban egy nagy garázs is található, valamit egy több helységből álló melléképület, mely a szerszámok és fa tárolásán kívül akár műhelynek is kialakítható.A családi ház két részre tagolódik. Egy nagyobb összkomfortos 79nm-es lakrészre melyben 2 szoba, nappali, étkezős konyha és egy fürdőszoba wc-vel található és egy külön bejáratú 2 szobás, konyhás, fürdőszoba-wc kialakítású kisebb 52nm-es lakrészre, melyben a konyha vízellátása nem került kialakításra.Az ingatlan betonozott udvarán egy tetővel fedett kiülős grillsarokban sütögetve élvezhetjük a nyári estéket. Valamint a felső kertben a nyári naplemente színjátékát csodálhatjuk.A felső telekrészen állattartásra alkalmas épületek is helyet kaptak.Az udvarban található beton szerkezetű nagyméretű garázs hűs klímája miatt alkalmas akár zöldségek tárolására isA ház nagy belmagasságú nyeregtetős padlástere beépíthető és ablakokkal felszerelt.A családi házat az 1960-as években építették vályog szerkezettel, majd 1985-ben a hozzáépítést már téglából készítették.2000-ben került bekötésre az akkor korszerűnek számító csatorna.2022-ben új vegyes tüzelésű kazán került beépítésre és mellé egy gázkazánt is beszereltek, valamit lecserélték a radiátorokat is, ebben az évben cserélték a villanyórát is.Az ingatlant szívesen ajánlom akár több generáció összeköltözésére, vagy akár befektetőknek is, hisz kiválóan alkalmas akár panzió, vagy több lakásos társasház kialakítására is.
Az ingatlanra igénybe vehető falusi CSOK is!!!

Referencia szám: HZ097918


Elhelyezkedés

Csolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6552524


+36 30

Ingatlannet kód: NET6552524

Az általad megtekintett eladó csolnoki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 865 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 422 308 Ft, ami a csolnoki átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Kifor Attila referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552524. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.