star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csolnok

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 263 m²

    telek

Vételár:

38,99 millió Ft

Eladó ház Csolnok

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 263 m² telek

  • Eladó ház Csolnok

  • 140m²


Ár:

38 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ CSOLNOKON!
Eladóvá vált Csolnok csendes utcájában egy 130 nm-es hasznos alapterületű külön álló családi ház, mely 1263 nm-es telken helyezkedik el. Szerkezete vegyes falazatú, tégla és vályog. Az ingatlan akár két generációsnak is megfelel, mivel két külön bejárattal rendelkezik. Pár éve cserélve lettek a villanyvezetékek, és a vízhálózat is, valamint a nyílászárók nagy része, az ablakok redőnnyel felszereltek. Az ingatlanban a következő helyiségek találhatóak:- négy külön nyíló szoba, WC és fürdő, melyek külön helyiségben találhatóak. A fürdőben kád, és tusoló is beszerelésre került. Valamint spejz, konyha-étkező, előszoba, folyosó, egy 18 nm-es nyitott terasz, valamint egy nem mindennapi garázs, és egy ( jelenlegi állapota szerint felújítandó) pince, amit nem használnak, viszont egy kis munkával ismét használható lehet, de ez a feladat már a következő tulajdonosra vár. A ház fűtésrendszere korszerűsítve lett, ami jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Úgy lett előrelátóan kialakítva, hogy pluszban bármilyen fűtést rá lehessen kötni gond nélkül. Közművek közül egyedül a gáz nincs bent, viszont telekhatárnál megtalálható amennyiben gázüzemű fűtésre váltana, így az is könnyűszerrel megoldható. Az udvar több autó beállására is alkalmas, és még az ingatlan előtt is két autó kényelmesen elfér. A telek egy része sík, rendezett terület, egy része külön van választva például nyáron medence felállítására, kerti sütögetésre, kis esti beszélgetésekre kiválóan alkalmas. A hátsó meredekebb részén pedig gyümölcsfák találhatóak, de inkább mondhatni erdős területnek, ahol néha őzikék és mókusok is felbukkanhatnak. A tető nem lett felújítva, viszont a közelmúltban felülről szigetelést kapott. Még néhány helyen felújításra szorul, de könnyedén otthonos családi házat varázsolhatunk belőle ! A kilátás nagyon szép, örök panorámás! Az ingatlan könnyen megközelíthető, valamint frekventált helyen található. A falu családbarát, és számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, posta, uszoda, sportcsarnok …mind megtalálhatóak a közelben, hogy az egész család megtalálja a számítását. Ajánlom gyermekes családoknak, illetve olyan családoknak, akik szeretnék idős szüleiket közel tudni magukhoz, de mégis külön… Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, szívesen megmutatom Önnek az ingatlant!

38990000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: HZ047952-IN


Elhelyezkedés

Csolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6593163


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6593163

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csolnoki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 263 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 38,99 millió Ft, négyzetméter ára 278 500 Ft, ami a csolnoki átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593163. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.