star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csolnok

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 744 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Csolnok

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 744 m² telek

  • Eladó ház Csolnok

  • 95m²


Ár:

75 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Csolnokon a falu központjához közel egy 95m2-es, azonnal költözhető családi házat 1744m2-es telken.
Az ingatlant a 2000-es évek közepén építették újjá kiváló minőségben. A gondos karbantartásnak köszönhetően remek költségmentes állapotban van, gyönyörű parkosított kertel gyümölcsfákkal melléképületekkel.
A fűtésről egy kétéves kondenzációs gázkazán gondoskodik, de beépítésre került egy inverteres hűtő-fűtő klíma is, továbbá a konyhában található egy fatüzelésű kandalló.
A falazat az épület első felében vegyes a hátsó részében tégla és belülről 3- kívülről 5 cm szigetelést kapott.
A külső- és belső kialakításánál fontos szempont volt az autentikus, időtlen dizájn megtartása ezért az újonnan beépített szigetelt nyílászárók is fából készültek, továbbá az épület első felében fagerendás mennyezet lett kialakítva.
A telken található egy fedett kocsibeálló, kertitároló és egy felújított présház téglából kirakott pincével, mellékhelyiséggel és egy fedett-szélvédett kiülővel, ahonnan panorámás kilátás nyílik a környező dombokra és kiválóan alkalmas családi összejövetelekre.
A telek hátsó részén elterülő gyümölcsfás liget öntözését két 1000 l-es földbeásott esővízgyűjtő tartály biztosítja egész évben. A beépített konyhabútor és a beépített szekrények a vételár részét képezik.Ha olyan ingatlant keres amit a vásárlás után nem a felújítással kell kezdeni akkor ne keressen tovább,mert megtalálta!Várom hívását a hét bármely napján!
A vételárba Esztergomi lakást beszámít a tulajdonos.


Elhelyezkedés

Csolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6587502


+36 20

Ingatlannet kód: NET6587502

Az általad megtekintett eladó csolnoki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 744 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 789 474 Ft, ami a csolnoki átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Veress Lászlóné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587502. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.