star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dömsöd

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 860 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó ház Dömsöd

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 860 m² telek

  • Eladó ház Dömsöd

  • 116m²


Ár:

38 500 000 Ft

Építés éve
1978
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Budapesttől 45-50 kilométerre az 51-es főút mentén elhelyezkedő Dömsödön került eladó sorba egy felújított 3 szobás családi ház.A 860 nm-es telken található, ’70-es évek végén téglából épült, 120 nm-es családi házat a tavalyi évben elkezdték felújítani, mely során kívülről kapott egy 5 cm szigetelést és modern külsőt!Emellett új műanyag nyílászárókat és több ponton záródó bejárati ajtót, ezt követően a belső terek felújítása is elkezdődött, ám ezt már az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően fejezheti be.Az ingatlan két utcáról is megközelíthető, a főbejáraton egy fedett teraszon keresztül juthatunk be közvetlenül egy hatalmas duplaablakos előszobába, mely igazán impozáns és rengeteg lehetőséget rejt.Az előszoba közvetlen kertkapcsolatos a hátsó udvarral, mely alatt egy 20 nm-es pince is található.A bejárati ajtón belépve az előszobából jobbra nyílik a közlekedő, ahonnan szembe a mosdó és a zuhanyzós fürdő található, balra két hálószoba, melyből az egyikhez tartozik egy 5 nm-es gardrób, jobbra pedig egy nappali és a kamrával kiegészített konyhába juthatunk.Az új nyílászáróknak és a külső homlokzati szigetelésnek köszönhetően a rezsiköltségre nem lesz gond. Mindez amennyiben szeretnék tovább bővíthető, hiszen akár a tetőtér is beépíthető!Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a gáz is telken belül megtalálható.A telek megosztása folyamatban van, akár dupla telekkel is kérhető.Az ingatlan előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető, per- és tehermentes, ezért azonnal birtokba vehető.Az ár irányár, jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!Az ingatlaniroda teljeskörű szolgáltatást kínál:- díjmentes hitelügyintézés- bankfüggetlen tanácsadás- energetikai tanúsítvány készítése- ügyvédi szerződések- biztosításokTovábbi kérdés esetén keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Dömsöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617556


+36 30

Ingatlannet kód: NET6617556

Az általad megtekintett eladó dömsödi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 860 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 331 897 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Lavina Home referens a Lavina Home irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617556. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.