star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dömsöd

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 455 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Dömsöd

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 455 m² telek

  • Eladó ház Dömsöd

  • 160m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Dömsödön eladó befejezésre váró KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ.
Szeretne vidéken Budapesttől csupán egy órára lakni egy hangulatos kertvárosi részen, egy akár generációk összeköltözésére is alkalmas családi házba?
Megtalálta ezt az igazán kedves hangulatos családi kis fészket.
Garantálom itt igazán jól fogja érezni magát az erdős, kedves, madárcsicsergős részén Dömsödnek.
Az ingatlan 160 nm-es családi ház, amiben található egy tágas napfényes hatalmas nappali, innen nyílik a konyha, a fürdőszoba wc-vel a 3 tágas napfényes szoba.
Az ingatlanban a villanyvezetékek, vízcsövek, és minden ki lett cserélve a nyílászárók is.
Egyedül a külső szépítés maradt el a házon, vagy akár belső alakítás a az új lakó ízlése szerint. Az ingatlan fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, és gázcirkó is gondoskodik amely az egész házat teljesen jó felfűti. Az udvarról megközelíthető a hátsó különálló rész amely igazából egy légtérben van a másik házzal de le lett választva tőle. Igény szerint alakítható mert most ki van alakítva benne nappali- konyharész, fürdő és egy kamra, de nagyszerű lehetőségeket tartogathat magában ha valakinek más lenne az igénye.
A telek területe 1455 nm-es maga az udvar is szépen rendezett, ezért akár azonnal is kialakítható rajta garázs, tároló vagy igény szerint tetszés szerint bármi.
Az ingatlan abszolút központban helyezkedik el így minden akár boltok, gyógyszertár stb pár perc sétára megközelíthetőek.
Dömsöd szépen fejlődő kis Dunaparti nagyközség. Legyen részese ennek a méltán híres közösségnek.
Hitellel, értékbecsléssel, ügyvéddel kapcsolatban is állok rendelkezésére, keressenek bizalommal, mert szívvel lélekkel dolgozom az emberekért.

Irányár: 49900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ058299


Elhelyezkedés

Dömsöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625905


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625905

Az általad megtekintett eladó dömsödi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 455 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 311 875 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625905. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.