star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dömsöd

  • 182 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 545 m²

    telek

Vételár:

40,99 millió Ft

Eladó ház Dömsöd

  • 182 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 545 m² telek

  • Eladó ház Dömsöd

  • 182m²


Ár:

40 990 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ DÖMSÖDÖN DUPLA TELKEN EGY AKÁR TÖBB GENERÁCIÓNAK IS ALKALMAS, 182 m2-s CSALÁDI HÁZ!!! MELLÉK ÉPÜLETTEL CSENDES UTCÁBAN DE MÉGIS KÖZPONTI HELYEN!!!
Két utcára nyíló 1545 m2-s telekre plusz ingatlan is építhető. A házat 40-s téglából építették 1975- ben. Hőszigetelése emiatt nagyon jó. Alsó szinten néhány éve cserélték a radiátorokat.Alsó szinten egy szélfogón keresztül lépünk be a ház folyosójára ahonnan jobbról a garázsba léphetünk.Mögötte külső bejárattal egy 17 m2-s kamra található.Balról pedig a nappaliba lépünk ahonnan boltíven keresztül a konyha étkezőbe. Innen nyílik egy élés kamra. A folyosón található az emeletre vezető stabil fa lépcső. Ezen a szinten van a kazánház, egy kádas fürdő és külön toalett.Az emeleten a lépcsővel szemben a folyosó egyik végében toalett, innen kilépve balról egy szoba ahol a padlás feljáró található. Jobbra hálószoba, folyosóról jobbról és balról is nyílik még egy egy szoba, végén pedig egy fedett erkély kapott helyet.Betonfödémes az ingatlan ezért akár tetőtere is beépíthető. Pala tetős. Melléképület 45 m2-s.Éjszakai és ipari árammal ellátott a ház, kedvezményes tarifa és 3 fázis van. Fűtéséről gázkazán vagy/és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Kettő fúrt kút melyből az egyik ivóvíz minőségű a másik pedig locsolásra alkalmas.A bejárati rész utca aszfaltos a hátsó utca murvás, jelenleg itt nincs kapu. A ház remek statikai állapotban van, biztos alapokon áll, jó tetőszerkezettel.Családok számára, ami nagyon előnyös, hogy óvoda, iskola járás távolságra.Jogilag rendezett, CSOK, jelzáloghitel felvehető.Mivel Dömsöd a Soroksári Duna-ág mellett fekszik, ezért egy kellemes sétával, vagy rövid kerékpározással a vízpart is könnyedén elérhető.Tömegközlekedés tekintetében busz Budapest felé 40 percenkét jár 45-50 perces menetidővel. Megálló 6-8 perc kényelmes sétára az ingatlantól.Ajánlom nagycsaládosoknak,több generáció együtt élésére.Dömsöd két községből, Dab és Dömsöd egyesítéséből jött létre 1939. január 1-én.Dömsöd nagyközség Pest vármegye délnyugati részén, a Ráckevei járásban. A községet nyugatról a Ráckevei-Duna határolja, emiatt a térség egyik meghatározó fürdő- és horgászparadicsomává nőtte ki magát, gyakran a „Stégek városaként” emlegetik.Dömsöd Duna mellett található, Dél-Pest megyében, 5600 emberrel.Budapest autóval 45 perc, busszal 1 óra alatt megközelíthető.Keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is .Teljes körű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelemet, egészen birtokba adásig!

Irányár: 40990000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ059564


Elhelyezkedés

Dömsöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625884


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625884

Az általad megtekintett eladó dömsödi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 182 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 545 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 40,99 millió Ft, négyzetméter ára 225 220 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625884. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.