star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunabogdány

  • 319 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 478 m²

    telek

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó ház Dunabogdány

  • 319 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 478 m² telek

  • Eladó ház Dunabogdány

  • 319m²


Ár:

139 900 000 Ft

Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

NYUGALOMRA VÁGYÓK, EGYIDI MEGJELENÉST, MEGOLDÁSOKAT KERESŐK FIGYELEM!

Dunabogdány, méltán híres részén, Kis - Sváb hegyen eladásra kínálok, egy egyedileg megtervezett, kivitelezett önálló családi házat.
Az ingatlant a 1980-as években kezdték el építeni, majd 2007-ben kapta meg jelenlegi formáját, az összközműves1478 nm-es telken.
A belső atmoszférát, a kortársművészetet kedvelő tulajdonos álmodta meg és terveztette meg. Így alakult ki a 4 szintes, nettó 319 nm-es (bruttó 427 nm) épület.

A földszinten kapott helyet egy VÖRÖS MÁRVÁNNYAL burkolt nappali, étkező, hálószoba, főzőfülke, télikert, illetve a főbejárat egy vendég wc-vel. Közvetlen kapcsolat nyílik a télikertből a kényelmes, részben panorámás teraszra.
Körbenapozottságának köszönhetően, egész nap világos, napfényes, az egyedi színes üvegezének köszönhetően, a fő élettér színekben pompázik.

A pinceszinten - mely a télikertből megközelíthető – kialakításra került egy fitneszterem, szaunával, háztartási helyiséggel, konyhával, kamrával.

A fehérmárvánnyal burkolt lépcsőházon keresztül jutunk fel az emeletre. Itt megvalósult egy hálószoba – közvetlen 70 nm-es PANORÁMÁS TERASZ kapcsolattal – dolgozó szoba, fürdőszoba, illetve egy átriumos koncert szoba, melyet tulajdonos a gyűjteményeinek szentelt.
Tovább haladva az épületben felfelé, eljutunk a csillagvizsgálóhoz, melynek nyereg teteje elektromosan mozgatható és hőszigetelt üvegezéssel fedett!

A családi ház fűtését, meleg víz ellátását, kondenzációs VIESSMANN kazán biztosítja, NAPKOLLEKTOR rásegítéssel.

A szinteltolt kertben helyet kapott egy terméskő melléképület, mely tárolásra, kerti party kellékek elhelyezésére egyaránt alkalmas.
2 autó számára van fedett beálló, melyet terméskő bejárón keresztül érhetünk el, illetve elektromos gépkocsi töltésére ki lett alakítva kültéri csatlakozó.

Az ingatlant, azon ügyfeleimnek ajánlom, akik meglátják az egyediséget, a kortás művészetre jellemző vonásokat, csillárokat, világítás megoldásokat.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és előre egyeztetett időpontban bemutatom az ingatlant. tp ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 342366


Elhelyezkedés

Dunabogdány, Kis - Sváb hegy kedvelt részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6430323


+36 30

Ingatlannet kód: NET6430323

Az általad megtekintett eladó dunabogdányi (Kis - Sváb hegy kedvelt részén) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 319 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 478 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 438 558 Ft, ami a dunabogdányi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6430323. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunabogdány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.