star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunabogdány

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 104 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Dunabogdány

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 104 m² telek

  • Eladó ház Dunabogdány

  • 160m²


Ár:

149 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Egyéb extrák
Medence

Az ingatlanról:

Dunabogdányban csendes, átmenő forgalom nélküli utcában, 3 szintes családi ház tulajdonostól megvásárolható.  A ház a Pilisi parkerdő szomszédságában 1.100 m2 nagyságú telken épült. A telek háborítatlan, saját tulajdonú erdőben van, az erdő alatti részen parkosított kerttel rendelkezik. A kert legfelső teraszán panorámás kilátással napozó terasz és saját vízforgatós gépészettel rendelkező  6x3 méteres medence található.

A telek erdős részén a hegyen egy saját barlang is található, valamint az előkertben egy 10 m mély ásott kút is az ingatlan része.

A ház földszintjén motoros garázskapuval nyíló garázs, gardrób és mosókonyha került elhelyezésre. A középső szinten nappali, konyha, étkező egy térben valamint épített zuhanyzós fürdőszoba és külön WC. A nappaliból egy csendes, fedett hátsóteraszra lehet kilépni, ami közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.A felső szinten külön fürdő, wc és három szoba található, mindegyik természetes fénnyel rendelkező ablakokkal ellátva.

A ház korszerű kondenzációs gázkazánnal, padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel kellemes téli hőérzetet ad. A gázfogyasztás kb. 22 °C belső hőmérséklet mellett, belefér a jelenlegi minimum gázfelhasználásba. Minden szobában hűtő-fűtő klíma van, amivel biztosított a nyári hőségben is a kellemes hőmérséklet illetve további gáztakarékosság érhető el a téli használatukkal. A falak 30 cm vastag  téglábol készültek, amelyen kívül hőszigetelő vakolat található. Igény esetén a teljes fűtési rendszer átalakítható tisztán hőszivattyús rendszerre.

Ezen kívül a nappaliban egy működő, kiváló meleget és hangulatot nyújtó kandalló adja télen a nagyon kellemes hőérzetet, biztosítva ezzel a fűtést abban az esetben is, ha minden más fűtési lehetőség megszűnne. A nyílászárók korszerű, hőszigetelt, esztétikus fa nyílászárók.

A ház a telekkel kiváló választás kisgyermekes családoknak vagy olyan családoknak, akik ragaszkodnak a csendes, erdős környezethez és szeretik a biztonságos otthonukban, minden téren jólérezni magukat télen és nyáron is.


Elhelyezkedés

2023, Dunabogdány, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6636011


+36 70

Ingatlannet kód: 6636011

Az általad megtekintett eladó dunabogdányi (Ady Endre utca ) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 104 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 931 250 Ft, ami a dunabogdányi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Vida Mihály hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636011. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunabogdány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.