star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunabogdány

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 210 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Dunabogdány

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 210 m² telek

  • Eladó ház Dunabogdány

  • 106m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
1900
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dunabogdány, akár azonnal költözhető, 1 SZINTES CSALÁDI HÁZA.
Dunakanyar szívében, méltán az egyik legkedveltebb település központjában eladó egy felújított családi ház. Az eredeti sváb épület az 1900-as évek elején épült jórészt kőből, illetve aztán téglából építettek hozzá. A vastag, 60 cm-es falaknak köszönhetően kiváló hőtartó hatású,így nyáron hűvös,télen meleg a ház. Ennek köszönhetően nincs szükség klímára, és a rezsi is alacsony. Szerkezete stabil, tökéletesen rendben van. 2019-ben teljes körű felújításon esett át: vezeték csere, burkolat csere, új konyha, szaniterek, nyílászárók,szigetelés, ahol szükséges volt. Az előszobából nyílik a nappali és onnan két irányba a két hatalmas hálószoba. DK-i tájolásnak köszönhetően igazán világos helyiségek. A fürdőszoba jelenleg zuhanyzós, de az előtte lévő előtér lehetővé teszi egy kád elhelyezését is, víz elvezetése megoldott. A konyha az udvar felé ablakos, így világos és könnyen szellőztethető. Van még egy tágas, kis ablakos helyiség, melyet jelenleg tárolásra használnak, innen vezet a lépcső a padlásra és a pincébe is. Nagyságából fakadóan abszolút alkalmas egy újabb szoba kialakítására, lehetőség van egy nagyobb ablak, vagy akár felülvilágító beépítésére. Az udvar nem túl nagy, éppen elegendő egy kis kerti pihenésre. Autóval a beállás lehetséges, plusz két autó számára a parkolás az utcán is biztosított. Minden pár perc sétával elérhető, könnyen megközelíthető, így bármely korosztály számára ideális.

Irányár: 55000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ054084


Elhelyezkedés

Dunabogdány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625874


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625874

Az általad megtekintett eladó dunabogdányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 210 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 518 868 Ft, ami a dunabogdányi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunabogdány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.