star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunakeszi

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 635 m²

    telek

Vételár:

154,99 millió Ft

Eladó ház Dunakeszi

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 635 m² telek

  • Eladó ház Dunakeszi

  • 180m²


Ár:

154 999 999 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Gondolt/gondoltál már arra, hogy milyen lehet egy fárasztó munkanap után hazaérni, kiülni a teraszra egy pohár borral és a lemenő nap fényét nézni?
Főzött/főztél már úgy a konyhádban, hogy kinéztél az ablakon és a gyermekeid a saját kertedben, biztonságban játszottak miközben pár percre van minden, amire szükséged/szüksége lehet? Ha a válaszod igen akkor ez a TE ingatlanod Dunakeszin!

A város Pest vármegyében 15 Budapesttől helyezkedik el, így könnyen megközelíthető az M0 felől vagy a 2-es útról, vasúttal a Budapest-Szob vasútvonalon a Nyugati pályaudvarra jutunk, és Volán járatok is áthaladnak a településen.
A sportot kedvelők nemcsak zárt termi sportoknak hódolhatnak, mert a lóversenypálya mellett vitorlázó-és sportrepülőtérrel is rendelkezik., Horányba pedig kompjárattal lehet átjutni.
Számos bevásárlóegység található meg: Auchan, Tesco, Decathlon, Bauhaus stb.
Több iskola, óvoda, bölcsőde kínálatából választhatnak az ideköltöző fiatal családok.

Az ingatlan főbb paraméterei:2 szint (180 nm) plusz egy pince és egy garázs
Alsó szinten: egy ablakokkal teli világos nappaliba léphetünk, ami egy előszobával van egy légtérben, innen egy étkező, egy szoba, egy fürdőszoba wc-vel és egy konyha nyílik, ahonnan a hátsó kertbe és teraszunkra léphetünk ki.
Az emeletre a lépcsőn felérve egy nappali fogad, ahonnan 3 szoba és egy fürdőszoba wc-vel nyílik, itt az emeleten 2 terasz is helyet kapott.
Az ingatlanban egy épített kandalló és gáz cirkó biztosítja a meleget. A gyönyörű zöld kertet elektromos öntöző rendszer locsolja és a kocsik beállását elektromos kapu teszi könnyebbé a garázsba.

Ha úgy döntött/döntöttél, hogy szeretne/szeretnél közel a városhoz de mégis nyugodt, zöld övezetben a nap végén nyugovóra térni, keress/keressen bátran!

Tóth Ágnes Fundamenta Ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655376


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655376


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Fő út) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 635 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 154,99 millió Ft, négyzetméter ára 861 111 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Ágnes referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655376. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.