star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 155 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 866 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 155 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 866 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 155m²


Ár:

159 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2017
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Érd, Fenyves-Parkváros egyik legszebb újépítésű részén modern PASSZÍVHÁZ AA++ tanúsítványú eladó!! Az eladásra kívánt nettó 155nm-es, 2 szintes luxus ingatlan 866 nm-es sík telken épült fel néhány éve.
A különleges, modern, ProKoncept szerkezetű lakóépület, a déli tájolásnak köszönhetően egész nap napfényes.
A két szintes ház nettó 155nm-es, amihez egy 25 nm-es terasz és egy közel 100 nm-es térkövezett 3-4 gépkocsibeálló és egy táróló tartozik.
A fsz-en található egy terasz és kertkapcsolatos nappali + étkezős konyha, egy dolgozó vagy vendégszoba kényelmes fürdővel nagyméretű épített zuhanyzóval, külön wc, előszoba nagy gardrobokkal.
A felső szintre vezető lépcső modern nagyon elegáns .
A nappaliból és az étkezős konyhából a 25 nm-es teraszra és a kertbe léphetünk ki. A belmagasság közel 3 méter, ami a modern, teljes felületű üvegfalak és a benapozottság mellett szintén hozzájárul a tágas térérzethez és a ház különleges hangulatához.
Az em-en: 1 szülői appartman fürdővel, gardrobbal, fürdőszoba – 1 zuhanyzóval + WC és 1 káddal, 2 szoba hozzá egy közös fürdő wc-vel, külön mosókonyha és kazánház, a közlekedő és az alsó szintre vezető lépcső került kialakításra.
Az emelletti födém zöldtetősen kialakított. 3x25 A-es hálózati betáplálás, 5,8 kW-os, szaldó elszámolású (!) napelemrendszerrel (két elektromos autó töltésére lett méretezve) telepített.
A hatalmas ablakoknak köszönhetően mindenhonnan gyönyörű a kilátás!
A nappali és az étkező a kert felé szinte a teljes felületén üvegfalakkal kapcsolódik a teraszhoz és a kerthez, így a sok zöld és az egész nap besütő napfény igazán különleges élményt ad a háznak.
A telek két utca felől is rendelkezik bejárattal, kocsibeállókkal, amik elektromos kapun keresztül megközelíthetőek és együtt akár 4autó számára is kényelmes parkolást biztosítanak. A beépíthetősége a teleknek lehetővé teszi, hogy garázst építhessen az új tulajdonosa.
A sík telken van lehetőség nagyméretű medence kialakítására is.
A házat a tulajdonosa komoly műszaki felügyelet és folyamatos, szigorú minőségellenőrzés mellett építette fel a házat. A minőség, a modern szemlélet és a tökéletes tervezés minden részletben megmutatkozik a gondos tájolástól, a remek alaprajzi elrendezéstől a felhasznált anyagokig.
A ház szinte azonnal, pár héten belül birtokba vehető!
ÉPÍTÉSI MÓD ÉS EXTRÁK:
A vasbeton lemezalapon, ProKoncept passzívház elemekből, vasbeton födémekkel, lapos zöldtetővel. A határoló falakat és a tetőt kívülről 15 cm-es hőszigetelés burkolja. A nyílászárók fából készültek, a 3-rétegű üvegezés argongázzal töltött, az árnyékolást motoros zsaluziák biztosítják. A válaszfalak gipszkartonból vannak. A főhomlokzat Délre tájolt.
A fűtést és a melegvízellátást kondenzációs gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik, a vizes helyiségekben padlófűtéssel kiegészítve. Hűtő-fűtő (hőszivattyús) klíma. Hővisszanyerős gépi szellőztetés. Központi ioncserés vízlágyító. Riasztórendszer (amely a szerszámtárolót is védi, és biztonsági szolgálathoz van bekötve) Kaputelefon és távirányítós, automata nyitású nagykapu.
Térkövezett a terasz, a lépcsők és kocsibeálló és Térkövezett a kerti út a távolabbi kocsibeállótól a házig
A ház nem beépített bútorai külön alku tárgyát képezik.
Elegáns fürdőszobabútorok, szaniterek és csapok kerültek a házba. Magas minőségű, prémium burkolatok és parketták. Design minőségi belső ajtók, teli üveg francia erkély korlátok, Design belső ajtók. A konyhabútor és gépesítés magas színvonalú, prémium márka.
Kert: rendezett, füvesített és különleges dísznövényekkel telepített, termő gyümölcsfákkal és kiemelt zöldséges ágyással. A teljes növényzetet automata öntözőrendszer öntözi, a pázsitot fűnyíró robot nyírja. A fém szerszámtároló Biohort gyártmányú, AvantGarde típusú, közel 10 nm-es.
A KÖRNYÉK: buszjáratoktól mindössze 15 perc sétára található Itt nincs átmenő forgalom, teljes csend jellemzi a környéket.
A ház ára:159MFt Jöjjön tekintsük meg ..... .....


Elhelyezkedés

Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6526973


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6526973

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Érdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 866 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 1 025 806 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Légrády Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526973. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.