star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 600 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

399 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 600 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 600m²


Ár:

399 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Diósdon, a Lótusz utca 3. szám alatt eladó m²-es telken egy 600 m² alapterületű +2 db 40 m2 teraszos, 6 szobás, családi ház a hozzátartozó dupla garázzsal.

FOR ENGLISH DESCRIPTION PLEASE SCROLL DOWN!

Az eredeti épület 1930-ban épült, melynek teljes átépítése körülbelül 10 éve történt minőségi alapanyagokból.

A ház a rezsiszámlák optimalizálása okán 2 albetétként van nyilvántartva. A pinceszinten 2 állásos garázs, hobby szoba, wellness (sószoba, szauna, merülőmedence) került kialakításra.

A földszinten kapott helyet a nappali, étkező, konyha, dolgozószoba, míg az 1.emeleten a 4 hálószoba és a szülői háló külön fürdőszobával és gardróbbal.

A tetőtérben mosókonyha és tároló került kialakításra.

Az ingatlan kívülről 15 cm szigetelést kapott, a nyílászárókat minőségi, többrétegűek fa nyílászárók.

Műszaki paraméterek: az egész ingatlanban mennyezetfűtés és hűtés került kialakításra. 3000 literes hőtároló áll rendelkezésre és a gázkazán mellett fagázosító is kiépítésre került

A lépcsőház mellet elkészült a lift aknája és előkészítése.

Tehermentes, gyorsan birtokba vehető.

In Diósd, at 3 Lotusz street, on a plot of 600 m² for sale a 600 m² +2 family house with 40 m2 terrace, 6 rooms and a double garage.
The original building was built in 1930 and was completely rebuilt about 10 years ago with quality materials.
The house is registered as 2 sub-units for optimization of the utility bills. In the basement there is a garage with 2 parking spaces, a hobby room and a wellness area (salt room, sauna, plunge pool).
On the ground floor there is a living room, dining room, kitchen, study, while on the 1st floor there are 4 bedrooms and a master bedroom with separate bathroom and walk-in closet.
In the attic there is a laundry room and a storage room.
The exterior of the property has 15 cm of insulation, the windows and doors are high-quality, multi-layered wooden doors and windows.
Technical parameters: the whole property has ceiling heating and cooling. A 3000 litre heat storage tank is available and a gas boiler and a wood gasifier have been installed
Next to the staircase, the shaft and the preparation of the lift have been completed.
The property is unencumbered and can be quickly occupied.


Elhelyezkedés

Érd, Lótusz utca 3


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650266


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650266


Az általad megtekintett eladó Érdi (Lótusz utca 3) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 600 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². A családi ház ára 399 millió Ft, négyzetméter ára 665 000 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Weitzel Group kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650266. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.