star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 380 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 380 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 100m²


Ár:

125 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ MODERN CSALÁDI HÁZ!
Az óvodához közel rendezett utcában eladó 100nm alapterületű modern, teljesen felújított családi ház 1300nm-es telken, öntöző rendszerrel, jacuzzival, elektromos redőnyökkel, elektromos kapuval!
Az ingatlan környezetében is igényes rendezett családi házak találhatók.
Az ingatlan 2022-ben teljesen fel lett újítva. A tető új bramac cserépfedést kapott, valamint az egész padlás 25cm-es szigetelőhab szigeteléssel lett ellátva.
A 3 hálószoba, fürdőszoba+wc, wc és egy nagyobb mint 40nm-es amerikai konyhás nappaliból álló belső térben, az összes burkolatot kicserélték. Egy modern, új gépesített konyabútor is beépítésre került.
A fürdőszobában épített zuhany, sarokkád és wc is helyet kapott, fekete Hans Grohe csaptelepekkel szerelve. Ezek megóvására a szuterén szinten es vízlágyító berendezés szűri meg a környéken egyébként kemény vezetékes vizet.
A fürdőszoba mellett egy külön wc kapott helyet.
Az ingatlan ablakait elektromos redőnyökkel szerelték.
Az ingatlan melegéről gáz-cirkó kazán gondoskodik a téli napokon. Nyáron pedig egy 5,2KW-os hűtő-fűtő designklíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.A nappaliban és a konyhában beépített led izzók gondoskodnak a ház alacsony rezsiköltségéről.Kívülről a falak 15cm-es Dryvit szigetelést kaptak, amik színezése még nem történt meg, de az ár magában foglalja ezt is és a terasz, valamint a külső lépcsők burkolását is.A ház szuterén szintje 3 részre tagolódik. Egy nagyobb, kb. 30nm-es raktárhelység, egy kb. 20nm-es üzlethelyiség, mely kutyakozmetikaként üzemelt, így mosdó, csapok és fűtésrendszer is üzemel ebben a helyiségben. Valamit egy folyosó szerű helyiség is kialakításra került a szuterén szinten, ahol a vízlágyító, valamint kisállat ketrecek kaptak helyet.Az ingatlan udvarának kb. 400nm-es része tér kő burkolatot kapott, ahol kényelmesen több autó is parkolhat. Itt es elektromos autó töltési rendszer beszerelése is elő lett készítve. Ezen a térkövezett részen található a DNY felé néző jacuzzi, melyben pihenve csodálhatjuk a naplementéket egy munkanap után nyáron. Az udvar maradék, közel 1000nm-es zöld részén öntözőrendszer és robot fűnyíró használatához szükséges irányító rendszer került telepítésre.
Jöjjön el, nézze meg ezt a modern, rengeteg kényelmi funkcióval felszerelt, teljes körűen felújított családi házat!
Ha a meghirdetett ESZTERGOM-KERTVÁROSI HÁZ, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, HÍVJON BIZALOMMAL!
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Esztergom, Kolozsvári utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492221


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492221

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi (Kolozsvári utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 380 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 1 250 000 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492221. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.