star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 153 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 899 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 153 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 899 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 153m²


Ár:

70 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladó Esztergom Szamárhegyi részén 20 éve épült, csodálatos panorámával rendelkező, zsákutcában lévő családi ház!

Az ingatlan szerkezete ytong, hasznos alapterülete 153 m2, 3 m2-es erkéllyel rendelkezik illetve 10 m2-es nyitott terasszal és 10 m2-es beépített terasszal/télikerttel. A szuterén részben helyet kapott a kazánház és a szerelőaknás garázs.

A földszinti részen található a konyha+étkező, nappali, 2 db szoba, sarokkádas fürdőszoba és külön egy WC illetve beépített terasz/télikert.
Az első emeleten egy nagy nappali kapott helyett, hálószoba gardróbbal ahonnan közvetlenül a panorámás teraszra tudunk kilépni, 3 kisebb méretű szoba, az elválasztásuk gipszkartonnal történt, így szükség esetén egybe nyithatóak és egy zuhanyfülkés fürdőszoba WC-vel.

A ház melegéről önadagolós carborobot szenes kazán gondoskodik, a nappaliban lévő fatüzelésű kandalló illetve az első emeleten a nappaliba beépítésre került egy hűtő/fűtő légkondicionáló. Némelyik szobában szükséges lefektetni a meleg burkolatot, a hidegburkolatok jó állapotban vannak.A vízellátás fürt kút biztosítja, a szennyvízelvezetés emésztőgödörbe történik.

A telek teljes területe 899 m2, gazdagon termő gyümölcsfák találhatóak rajta, kialakításra került egy kerti tó amelybe halak kerültek telepítésre, egy kinti fedett kocsibeálló illetve tároló helyiségek.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

További kérdés esetén kérem, keressen bizalommal!
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: HZ073247


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633751


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633751

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 899 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 457 516 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.