star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 141 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 141 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 141m²


Ár:

77 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ TÓPARTI LAKÓHÁZ ESZTERGOMBAN!Az ingatlan 18 éve épült, tájvédelmi körzetben, zsákutcában található, ahol állandó lakosok laknak.Néhány fontos információ az ingatlanról: dryvit szigeteléssel rendelkezik, thermoplán dupla üvegű nyílászárók kerültek beépítésre, betörésvédelmi fóliával, szúnyoghálóval. Tondach cseréptető borítást kapott, vasbeton födémmel rendelkezik. Az alsó szint és a kerítés Horváth kővel borított.2 db villanyóra nappali és kedvezményes áram méréséhez - 3 fázisú áram került kialakításra.A ház melegéről villanykazán gondoskodik, 3 körös villanyfűtés radiátorokkal, igény esetén a szintek külön/külön fűthetőek vagy a fűtést szintenként akár el lehet zárni. A nappaliban és a fenti szobában fatüzelésű cserépkályhák is biztosítják az otthon melegét.A viz fúrt kútból érkezik, vezetékes víz Esztergom ezen részén még nem került bevezetésre. Ez igaz a szennyvízre is, amely emésztőbe távozik.Csapadékvíz elvezetése 4 kútgyűrűs ciszternával megoldott.Az alsó szinten kialakításra került egy szoba, amelyből közvetlenül az udvarra tudunk kilépni, nyári konyha, fürdőszoba mellékhelyiséggel, mosókonyha illetve a kazánház.Lakószinten egy előtér épült, amerikai konyhás nappali terasz kapcsolattal és egy kényelmes méretű kamrával.Az emeleten két szoba található, az egyikben egy kisebb konyharész található, a másikból csodálatos panoráma nyílik az előtte lévő tóra. Ezenkívül két fürdőszoba is helyett kapott ezen a szinten, tusolóval, WC-vel.Az ingatlan teljes hasznos alapterülete 141 m2.Az udvaron díszlámpák és mozgásérzékelők találhatóak, telek teljes területe 252 m2.Parkolás a ház előtt ingyenes, a közvilágítási lámpa a ház előtt van.
Rendkívül jó a közlekedési lehetőség: 600 méterre van a 11-es főút buszmegállója,Esztergom centruma 6 km, Budapest: 40 km távolságra.Horgásztavak, kerékpárutak, túraútvonalak találhatóak a közelben.

Amennyiben úgy érzi, hogy ez a különleges, tóparti ház lehetne álmai otthona, vagy egy csodálatos hétvégi ház, ahova elvonulhat kipihenni a dolgos hétköznapokat kérem, keressen bizalommal és én örömmel körbevezetem!
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: HZ059485


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648486


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648486

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 141 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 552 482 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648486. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.