star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 158 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 760 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 158 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 760 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 158m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Alsógödön, zöld fás környezetben, csendes, forgalommentes utcában, önálló, körbejárható 2020-ban épült egy szintes családi ház eladó.

A ház 30-as Britterm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, beton cseréppel fedve.

A ház alapterülete 158 nm, ebből a lakott terület 126 nm-es. Tágas nappalival, 3 szoba, konyha, kamra, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC, és egy 32 nm-es garázs.

A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség minőségi járólappal ellátva, a nyílászárók 3 rétegű műanyag thermo üvegesek.

A házban ki lett alakítva egy belső lépcsőfeljáró a tetőtérbe, a ház beton födémes, és a tetőtérben egy kb nettó 50 nm-es lakórészt lehet kialakítani pluszban.

A ház fűtését, illetve a meleg vizet kondenzációs gáz cirkó biztosítsa, radiátoros, illetve padlófűtéses.

A napelem, elektromos redőnyök és a klíma előkészítése ki van építve.

A közelben sportolási lehetőség, termálfürdő, vasútállomás rövid időn belül elérhetőek.

További kérdéseivel, illetve megtekintési szándékával kérem keresse irodánkat.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.


Elhelyezkedés

Göd, Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6490967


+36 30

Ingatlannet kód: NET6490967


Az általad megtekintett eladó gödi (Göd) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m², míg a hozzá tartozó teleké 760 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 753 165 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Vede Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490967. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.