star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 97 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 241 m²

    telek

Vételár:

102 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 97 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 241 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 97m²


Ár:

102 000 000 Ft

Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÉLJEN GÖD LEGNÍVÓSABB RÉSZÉN, PÁR PERC SÉTÁRA A DUNA PARTHOZ!

Eladó családi ház Felsőgödön a Homokszigettől perc sétára!

Eladásra kínálok Gödön, a Pesti út dunai oldalán egy 241 nm-es telken elhelyezkedő részben felújítandó, tégla építésű 2+2 fél szobás 97 nm-es családi házat.

Az ingatlan jelenlegi formájában is lakható, viszont új tulajdonosára vár a felső szint csinosítása. A jelenlegi tulajdonos már korábban megvásárolt néhány szanitert a tetőtéri fürőszoba kialakításához, azonban a munkálatokba nem kezdett bele. Szükség esetén a megvásárolt anyagok a vételár részét képzik.

Az ablakok jó állapotú, műanyag nyílászárók.
A fűtésről és a meleg víz ellátásáról gázcirkó gondoskodik.
A 18,5 nm-es pinceszinten mosókonyha, tároló is kialakítható.

Kívülről az ingatlan 10 cm homlokzati szigetelést kapott. A kert számos szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. (sütögetés, kertészkedés, barkácsolás)

Az ingatlan helységei

Földszint:
- nappali + konyha 21,9 nm
- szoba 10,6 nm
- fürdő 4,1 nm
- ebédlő 9,2 nm
- Wc 1 nm
- kamra 1,3 nm
- terasz 15,6 nm
- pince 18,5 nm

Emelet:
- szoba 12,3 nm
- szoba 14,8 nm
- szoba 8,5 nm
- fürdő 3,9 nm
- előszoba 9,2 nm

A környéken jellemzően egykori nyaralókból kialakított családi házak vannak. Bevásárlási lehetőség pár perc sétára (Penny supermerket és szombatonként termelői piac)

Az ingatlantól kiváló a közlekedés, a legközelebbi buszmegálló 4 perc, a vonatállomás 9 perc gyalogos távolságra van, melyekkel Vác és Budapest kényelmesen megközelíthető. A Duna part kiemelkedő természeti adottságokkal rendelkező szakasza, a Homoksziget az ingatlantól 4 perc sétatára van.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, örömmel mutatom Önnek! Á.CS. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356223


Elhelyezkedés

Göd, Ibolya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550864


+36 70

Ingatlannet kód: NET6550864


Az általad megtekintett eladó gödi (Ibolya utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 241 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 102 millió Ft, négyzetméter ára 1 051 546 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Árvai Csilla referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550864. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.