star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 124 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 124 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 124m²


Ár:

119 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Felsőgöd rendezett csendes családi házas környezetében kínálunk megvételre egy 124 nm-es családi házat 540 nm-es telekkel!

Az ingatlan 2004-ben épült beton alapra, tégla falazattal és beton födémmel, melyet 20 cm-es kőzetgyapot szigetel. A tetőt beton cserép fedi.

A felújítás során (2021) a ház 10 cm-es dryvit szigetelést kapott, megújultak a nyílászárók is, korszerű műanyag nyílászárókra, redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátva.
A felújítás során a beltéri ajtók cseréje is megtörtént, tömör hársfából készült egyedi gyártású ajtók kerültek beszerelésre.

A ház fűtéséről és a melegvíz ellátásról új kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros fűtéssel. A szobák hőmérséklete okos vezérléssel (Honeywel) külön is szabályozhatók.
A házban Zehner típusú szellőztető rendszer és inverteres klíma is működik.

Helyiségek:
- 5 szoba, amelyek külön nyílnak
- 2 fürdőszoba és külön mosókonyha
- konyha étkezővel
- spiz
- előszoba

A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található.

Igény szerint a ház padlástere is beépíthető (100nm). A víz és az áram kiállások már elő lettek készítve és az ablakok is beépítésre kerültek. A tetőtérben 17 nm-es emeleti erkély is ki lett alakítva.
A feljutást, házon belül kialakított lépcsőház biztosítja.

A ház kertje szép és rendezett, díszbokrokkal és fákkal beültetett és parkosított. Helyet kapott benne egy kis játszótér is csúszdával, mászókával.
Az udvarban három autó számára is van parkolási lehetőség, melyek közül egy fedett.

Infrastruktúráját tekintve nagyon előnyös, hisz közelben található óvoda, iskola, bevásárlóközpont, orvosi rendelő, sportlétesítmény.
Az M2-es autóúton 20-25 perc alatt, vonatközlekedéssel 35 perc alatt Budapestre érhetünk.

Ha felkeltette kíváncsiságát ez az igazán szép otthon és szeretné megtekinteni, előzetes egyeztetés után megteheti, akár hétvégén is.
Várom megtisztelő figyelmét!

Egyéb információért bizalommal hívjon.
Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanúsítvány
- földhivatali háttér
- földmérés
- értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával.


Elhelyezkedés

Göd, Turista utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607960


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607960

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödi (Turista utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 966 935 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Korda Gabriella referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.