star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 172 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 089 m²

    telek

Vételár:

163 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 172 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 089 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 172m²


Ár:

163 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Alsógöd kertvárosi szépségében, közel a vasútállomáshoz, eladó egy 172 négyzetméteres, kétgenerációs családi ház. A tetőtér 2002-ben lett felújítva és beépítve, így az ingatlan teljes mértékben kihasznált és kényelmes otthoni életteret kínál.

A házban összesen 6 szoba található, amelyek ideálisak lehetnek nagyobb családok vagy két generáció együttélése esetén.A fűtésről gáz cirkó és cserépkályha gondoskodik, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosítva a lakóknak.A telek két bejárattal rendelkezik, és egy dupla beállású garázs is helyet kapott rajta. A kertben pedig egy fűthető medence található, amely tökéletes lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra.Ez a kitűnő lehetőség olyanok számára, akik szeretnék élvezni Alsógöd kertvárosi hangulatát, miközben könnyű hozzáférést biztosít a vasútállomáshoz. Megtekintés érdekében, vagy felmerülő kérdés esetén keresse irodánkat.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel és az ingatlan közvetítés vevőink részére díjmentes.


Elhelyezkedés

Göd, Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624280


+36 30

Ingatlannet kód: NET6624280


Az általad megtekintett eladó gödi (Göd) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 172 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 089 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 163 millió Ft, négyzetméter ára 947 674 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Vede Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624280. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.