star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 195 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 593 m²

    telek

Vételár:

94,5 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 195 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 593 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 195m²


Ár:

94 500 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
3
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Gödi Kertvárosi Gyöngyszem – Családi Ház Napelemmel, Medencével és Sok Extra Kényelemmel!

Ez a 3 szintes, 6 szobás, napelemmel, medencével és sok extra kényelemmel ellátott ház Felsőgödön, egy csendes, zöld és barátságos kertvárosi részen várja új tulajdonosát. Energetikai besorolása A+

Itt élvezheti a természet közelségét, a friss levegőt és a nyugodt környezetet, miközben könnyen elérheti a város központját, az autópályát, a vasútállomást vagy a Duna-partot.

A ház minőségi anyagokból épült, igényes kivitelezéssel és átgondolt térrendezéssel. A nagy ablakok és a világos színek tágasságot és eleganciát kölcsönöznek a tereknek.

A ház riasztóval és kamerával védett, a napelemek pedig csökkentik a rezsi költségeket. A medence és a garázs pedig növelik az életminőséget.

A ház jó állapotú, lakható, de ha szeretné, felújíthatja és modernizálhatja, hogy megfeleljen az egyéni ízlésének.

Részletek:

Az 593 nm-es telken elhelyezkedő, 3 szintes, 6 szobás, napelemmel felszerelt, medencés ingatlan Göd településen, családi házas környezetben, a település északi részén, Felsőgödön, a 2-es számú főúttól kb 350 m-re, az ipari területektől távol, azoktól több mint 4 km távolságra található.

A telekre való bejutást egy egyszárnyú kiskapu és egy távirányítású elektromos úszókapu biztosítja. Az ingatlant határoló út burkolata aszfaltozott. Parkolási lehetőség az ingatlan területén, garázsban, illetve közvetlenül a kapu előtt lehetséges.
A garázs 22,6 m2 alapterületű, az épület dél, délnyugati részén található, a homlokzaton kialakított, elektromos, távvezérlésű szekcionált kapun lehet gépjárművel megközelíteni.

Az épület a telken szabadon álló, így az teljesen körbe járható, a homlokzata hőszigetelt vakolattal ellátott. Az udvarban kiépített szilárd burkolatok anyaga viacolor. A telek déli részén kiépítésre került egy 1 m mély medence, mely betonból készült, fóliabéléssel. A medence gépészete a mellette található fából készült tárolóban található. Az udvar többi része füvesített, a bejáratnál kerti csap került kialakításra, mely öntözésre alkalmas.

Az ingatlan 1982-ben épült és hasznos alapterülete 194,67 m2. Az épület elektromos árammal (3 fázis, mely 25a terhelhetőségű), gázellátással, csatornával, ivóvízellátással, riasztó rendszerrel és napelem rendszerrel rendelkezik. A napelemes rendszer két fázisban került kiépítésre, így egy 3 kW-os és egy 5 kW-os rendszer áll a rendelkezésre, inverterrel, napelemmel, rozsdamentes tartószerkezettel, túlfesz védelemmel.
Az épület, riasztó berendezéshez társított kamerás megfigyelő rendszerrel is ellátott.

A ház fűtésére gázkazán, elektromos kazán és vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre, illetve a nappaliban egy igényes és szép kandalló is helyet kapott. A meleg vizet a kazánházban elhelyezett villanybojler biztosítja. Vezetékes internet kiépítésre került. Az ingatlan hagyományos építési móddal épült, falazata tégla, alapozása sávalapozás (beton). A külső nyílászárók előregyártott, fa nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, a belső nyílászárók szabványos fa belső ajtók.

Az épület 3 szintes – földszint, emelet, tetőtér kialakítású.

A földszinten előszoba, 3 szoba (hálószoba, dolgozó, rendelő), egy tusoló helyiség, Wc, tároló, kazánház, garázs, közlekedő és télikert helyiségek kaptak helyet. A közlekedőben található a lépcső, ahonnan megközelíthetőek a további szintek.

Az emeleten egy nagyon tágas (44,37 nm) és nagy ablakokkal rendelkező nappali, 1 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, Wc, tároló (gardrób) helyiségek találhatók. A konyhában gáz főzőlap, páraelszívó és elektromos sütő került beépítésre. A nappaliból egy nyugati tájolású erkély és egy déli tájolású tágas terasz is elérhető. A teraszról lépcső vezet a kertbe, így az ingatlan akár két különálló lakrésszé alakítható, a két külön bejárat biztosított.

A tetőtérben egy közlekedő, 2 szoba és egy fürdőszoba került kialakításra, illetve az alaprajzon a gardrób megjelölésű helyiségek tárolásra, vagy akár kisebb dolgozó szobának is alkalmas.

Bölcsőde, óvoda 350 m-en belül rövid sétával elérhető, általános iskola 600 m-re, a Duna-part 900 m-re, játszótér 500m-re, buszmegálló és a vasútállomás 400 m-re, bevásárlási lehetőség pedig 1 km-en belül található. Minden, ami a mindennapi élet kényelméhez szükséges a közelben megtalálható, sétával könnyedén elérhető.

Ha hitelre vagy állami támogatásra van szüksége a vásárláshoz, ne aggódjon, az Ön anyagi helyzetéhez és céljaihoz legmegfelelőbb és legkedvezőbb ajánlatokat tudom megmutatni és elintézni. Megversenyeztetem a bankok ajánlatait, és Ön egyedi kedvezményekkel veheti igénybe a legjobb hitelt, ami létezik a piacon. Mindezt teljesen ingyen, nekem ezért egy fillért sem kell fizetnie. A tájékozódástól a hitelfolyósításig mindent elintézek Ön helyett. Csak annyi a dolga, hogy megszervezi a költözést új otthonába.

Az ingatlan megtekintése előzetes időpontegyeztetést követően lehetséges, további információkért és megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségen.

A környékről:

Kellemes, nyugodt családi házas környezetben


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Göd, Családi ház napelemmel, medencével és sok extra kényelemmel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628993


Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628993

Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödi (Családi ház napelemmel, medencével és sok extra kényelemmel) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 195 m², míg a hozzá tartozó teleké 593 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 94,5 millió Ft, négyzetméter ára 484 615 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Peti Gellért referens a Balla Ingatlan - Cegléd és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.