star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 168 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 168 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 168m²


Ár:

110 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó egy 1995-ben épült önálló családi ház Alsógöd csendes kertvárosi részén. Az ingatlanban összesen 6 szoba található. A szuterénben tároló, garázs és egy irodaként funkcionáló szoba található, továbbá előszoba és a kazánház. A földszinten helyezkedik el egy tágas nappali, nagy konyha, fürdőszoba WC-vel és kamra. Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy felső szinti nappali, ahonnan kiléphetünk az erkélyre. Az 540 négyzetméteres telken található egy kis tároló és egy gyűrűs kút. Az ingatlant 5 évvel ezelőtt teljeskörűen felújították, beleértve a nyílászárók cseréjét és a tető teljes szerkezetének felújítását. A ház fűtését gáz cirkó, vegyes tüzelésű kazán és cserépkályha biztosítja. Ez a tágas otthon ideális választás lehet családok, irodaigényekkel rendelkezők vagy nyugodt kertvárosi életet keresők számára. Megtekintés érdekében vagy felmerülő kérdés esetén keresse irodánkat.

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel és az ingatlan közvetítés vevőink részére díjmentes.


Elhelyezkedés

Göd, Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629012


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629012


Az általad megtekintett eladó gödi (Göd) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 654 762 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vede Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629012. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.