star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 190 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 689 m²

    telek

Vételár:

98 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 190 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 689 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 190m²


Ár:

98 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ MŰKÖDŐ ÜZLETHELYISÉGGEL ELADÓ!!!

Megvételre kínálok Gödön 689 nm-es telken egy üzlethelyiséggel együtt 190 nm alapterületű, téglaépítésű, 4 szobás, két fürdőszobás, folyamatosan korszerűsített családi házat.

Az ingatlan elhelyezkedése üzleti szempontból kiváló, a jelenlegi bérlő továbbra is szeretne maradni!

A ház utolsó korszerűsítése 2023-ban realizálódott, ugyanis napelemeket üzemeltek be, így a fűtés teljesen elektromos lett, amely mellett természetesen gáz is rendelkezésre áll, sőt egy cserépkályha is további alternatívaként.

A lakóépület ideális akár két generációnak, a hátsó részében ugyanis kialakításra került egy különálló lakrész.

Az udvarban saját kút is van!

Gödöt a " Dunakanyar kapujának" is nevezik így kedvelt mind a kiköltözni, mind a kirándulni vágyók körében.

A gödi oktatás nagy múltú, több általános iskola, óvoda, bölcsőde, piarista iskola van.(Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Gödi Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola,Búzaszem Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény,Piarista Szakiskola, Gimnázium és Kollégium).

Budapest felől autóval a 2-es főúton vagy a M2-es autóúton, vonattal a Budapest–Szob-vasútvonalon (Alsógöd, Göd, illetve Felsőgöd megállóhelyek), volánbusszal négy helyközi (300, 301, 345, 371) járattal érhető el.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.Z.E. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 349108


Elhelyezkedés

Göd, Felsőgöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638194


Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638194

Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödi (Felsőgöd) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 689 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 98 millió Ft, négyzetméter ára 515 789 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Steiberné Zelenka Elvira referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.