star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Belváros

  • 175 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 401 m²

    telek

Vételár:

175 millió Ft

Eladó ház Gyula, Belváros

  • 175 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 401 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Belváros

  • 175m²


Ár:

175 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Gyula belvárosában, mégis csendes, átmenő fogalomtól mentes utcában eladóvá vált egy 174 nm alapterületű, harmonikus kialakítású családi ház. Az ingatlan 2001-ben épült tégla falazattal, 5 cm-es külső hőszigeteléssel. A házban egy tágas nappali, 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy előszoba, egy gardrób egy étkezős konyha és egy háztartási helyiség is helyet kapott. Az ingatlant egyedi kialakításának és nagy méretű ablakainak köszönhetően tágas helyiségek és mindig napfényes terek jellemzik. A ház fűtéséről gázkazánról működtetett radiátorok gondoskodnak, emellett a kémény kialakításának köszönhetően csempekályha vagy más alternatív fűtés kiépítésére is lehetőség van. A ház 2001-ben teljes felújításon esett át, melynek keretében megtörtént az aljzat szigetelése, a víz- és elektromos hálózat (3x16A) korszerűsítése, valamint a tető és a külső falazat szigetelése is. Emellett a tetőszerkezet új födémet kapott, melynek köszönhetően lehetőség van a tetőtérben további lakrész, vagy akár külső megközelítésű apartmanok kialakítására is.A nyári hónapokban a közel 60 cm-es vastagságú falak mellett 2 klímaberendezés is gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A nappaliból és a konyhából is közvetlenül megközelíthető tágas, 40 nm alapterületű fedett terasz egyedi kialakításának köszönhetően tökéletes helyszíne lehet nagyobb családi vagy baráti összejöveteleknek. A telek alapterülete 684 nm, melyben egy duplagarázs is helyet kapott és számos gyönyörű fa nyújt árnyékot a nyári melegben. Kitűnő elhelyezkedésének és elrendezésének köszönhetően tökéletes választás nagycsaládosoknak, több generációs családi háznak, de akár befektetőknek vendégház kialakítására is. Az ingatlan a belvárosban található, a Világórától és a Kossuth tértől mindössze 200 méterre, de a Várfürdő és az Almásy-kastély is néhány perces sétával elérhető. A közelben van iskola, óvoda, számos élelmiszerbolt, gyógyszertár, illetve a helyi autóbusz állomás is.
Amennyiben egy jó elrendezésű, kellemes hangulatú otthont keres, most megtalálta! Jöjjön el és ismerje meg ennek a csodás háznak a hangulatát! alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, szauna, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, dupla garázs, szúnyogháló, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Belváros, Gyula Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641332


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641332

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, belvárosi (Gyula Belváros) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 401 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 62%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.