star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halásztelek

  • 159 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 452 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Halásztelek

  • 159 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 452 m² telek

  • Eladó ház Halásztelek

  • 159m²


Ár:

87 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Figyelmébe ajánljuk ezt a varázslatos, 159 m²-es, duplakomfortos családi házat Halásztelek kertvárosában, mely 2022-ben teljes körű felújításon esett át. Az ingatlan azonnali költözhető.

A 3 rétegű műanyag nyílászárók, a 13 cm homlokzati szigetelés és a 25 cm ásványgyapot födémszigetelés biztosítják a hatékony hőszigetelést, színezése modern külsőt kölcsönöz az ingatlannak.

Az elrendezés gondosan tervezett, a földszinten található az előszoba, nappali, konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC és kamra. A tetőtérben további fürdőszoba, hálószoba és egy tágas lakótér található, melyet az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően alakíthat ki.

A szuterén rész 68 m²-es egyik fele garázsként funkcionál, a víz-csatorna bekötési lehetőség is rendelkezésre áll. Az ingatlan ipari árammal ellátott.

Az ingatlan hatékony és gazdaságos fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik.

A 452 m²-es telek két utcára nyílik, teljes mértékben összközműves.

A környezet csendes és nyugodt, aszfaltozott utcában helyezkedik el, ugyanakkor közel található bevásárlási lehetőségekhez és buszmegállóhoz.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hívjon minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a gyönyörű otthont!


Elhelyezkedés

Halásztelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6475752


+36 30

Ingatlannet kód: NET6475752

Az általad megtekintett eladó halászteleki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m², míg a hozzá tartozó teleké 452 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 552 830 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdei Ingatlaniroda referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6475752. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.