star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halásztelek

  • 200 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Halásztelek

  • 200 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Halásztelek

  • 200m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szobák száma
8 (3 + 5)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Halásztelek főútján, az M0-s lehajtótól pár perc távolságra megvételre kínálunk egy széles körben hasznosítható, üzleti szempontból is jó helyen fekvő 250 nm-es ingatlant, melyhez közel 800 nm-es telek tartozik.

A kertben rengeteg gépkocsi beállására van lehetőség, valamint a ház háta mögött egy négyállásos szerelő aknás garázs is található.

Az ház a kilencvenes években épült, de 2022-ben teljes körű FELÚJÍTÁSon esett át. Az ingatlanban az összes vezeték (víz,- villany és gáz) ki lett cserélve, a fűtés korszerűsítése is megtörtént. A mosdók, csaptelepek, WC-k, zuhanyzók is újra lettek cserélve.

Az földszintre egy beépített verandán keresztül jutunk be, de akár még másik két bejáratot is használhatunk, melyek az utca front felé néznek.
A közel 60 nm-es központi helyiség tágas és világos, innen nyílik két külön szoba és egy fürdőszoba. A vadonatúj konyhabútorok és a beépített gépek rendkívül jó minőségűek, a mosogató, az elszívó, a tűzhely mind a vételár részét képezik.
Az emeleten egy központi helyiségből nyílik a négy szoba és a fürdőszoba. Két szoba egy közös, fedett erkéllyel rendelkezik.
A szuterénben 2 külön, közel 20 nm-es helyiséget használhatunk tárolásra, itt található a gépészet is.

A fűtést gázüzemű cirkó berendezés radiátoros hőleadókon keresztül, a meleg vizet pedig 200 literes villanybojler biztosítja.
A nyílászárók műanyagból készültek, elektromos redőnnyel ellátottak, a teljes riasztórendszer kiépített.
A kertben öntözőrendszer működik.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem telefonáljon! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 358887


Elhelyezkedés

Halásztelek, Kitűnően megközelíthető!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6576642


+36 70

Ingatlannet kód: NET6576642

Az általad megtekintett eladó halászteleki (Kitűnően megközelíthető!) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 5 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 425 000 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bognár Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576642. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.