star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 381 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 084 m²

    telek

Vételár:

973,97 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 381 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 084 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 381m²


Ár:

973 975 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
5

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó luxusház a II. kerületi Remetekertvárosban

Ez a lenyűgöző modern luxusház egy privát és kivételes helyen épül a II. kerületi Remetekertvárosban. Az ingatlan magas színvonalú tervezéssel és exkluzív minimál stílussal rendelkezik, amely garantáltan elbűvöli az igényes vevőket.

Az ingatlan csodálatos panorámával rendelkezik, lenyűgöző kilátást nyújt a környező tájra és a városra. Ez a festői látvány minden szobából és teraszból élvezhető, amelyek a ház körül találhatóak.

A telek mérete kiemelkedő, 1084 négyzetméter, amely elegendő teret biztosít a kényelmes kertészkedéshez és a szabadtéri tevékenységekhez. A lakótér területe pedig impozáns 381 négyzetméter, ami tágas és elegáns otthont kínál.

Az ingatlan számos nagyméretű terasszal büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a kültéri étkezést és a pihenést a friss levegőn. Ezek a teraszok ideális helyet biztosítanak a társasági eseményekhez és a nyugodt pillanatokhoz is.

Az ingatlan összesen 6 szobával rendelkezik, amelyek mindegyike kényelmes és elegáns.

Az ingatlan belső részén található egy belső medence, amely tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és az aktív életmódra. Emellett egy biliárdszoba és egy szauna is rendelkezésre áll, ahol a lakók kikapcsolódhatnak és felfrissülhetnek.

A garázs két autó számára elegendő helyet biztosít, így a járművek biztonságban parkolhatnak.

Az ingatlan minden részlete prémium minőségű termékekből és anyagokból készül, hogy biztosítsa a luxust és a kifinomultságot. A gépészeti rendszerek a legmodernebb, energiatakarékos megoldásokkal vannak felszerelve, amelyek fenntartható és hatékony működést biztosítanak.

Az ingatlan építése 2023 végére várhatóan befejeződik, így a leendő tulajdonosoknak még van lehetőségük a saját ízlés szerint alakítani például a burkolatokat.
További információért várom szíves hívását !
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Közlekedő
2.8m²
Terasz
27m²
Szoba
18.5m²
Gardrób
5.5m²
Fürdőszoba
6m²
Fürdőszoba
5.6m²
Szoba
11m²
Szoba
13m²
Közlekedő
11m²
Fürdőszoba
3.65m²
Szoba
13m²
Konyha
14m²
étkező
24.5m²
Nappali
32m²
Előszoba
9.4m²

Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6525389


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6525389

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 381 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 084 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 973,97 millió Ft, négyzetméter ára 2 556 365 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Bóka Balázs referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.