star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 200 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 838 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 200 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 838 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 200m²


Ár:

185 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szobák száma
8
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

ELADÓ Budaliget legcsendesebb részén egy nettó 838 m2-es telken egy 200 m2-es, 3 szintes, kétgenerációs lakhatásra is alkalmas családi ház, két gépkocsi beállására alkalmas elektromos kapuval ellátott garázzsal, plusz két felszíni és két kültéri felszíni parkolóval. Remek terek megvalósítása kapott itt teljes teret ebben a házban, ám további álmoknak is adva lehetőséget. Sok típusú családi élet válik elérhetővé az ingatlan beköltözésével. Gyönyörű ősfás környezetben, csendes zsákutcában, a természetvédelmi terület mellett helyezkedik el. Összesen 8 szoba (amiből 5 teljeskörűen felújított), 3 fürdőszoba-wc és egy különálló toalett szolgáltatja a teljes kényelmet. A 3 konyhából 1 teljesen működő, de a másik kettőben is lehetőség van a teljes kialakításra, ugyanis a kiállások biztosítottak. Minden szinten új műanyag nyílászárók vannak, gáz-kombi cirkó a fűtési rendszer, amelyek a ház szigetelésével együtt felelnek az alacsony rezsiköltségért. Új tetőszerkezet, eresz, új burkolatok, valamint a vezetékcserék lettek a falban, így mindezek együtt teszik lehetővé az ingatlan élvezhetőségét. A garázs egy szerelőaknával is rendelkezik, valamint egy plusz tároló is helyet kapott odabent. Terasz, erkély, valamint egy hatalmas kert teszi lehetővé az ingatlan maximális kihasználását, igény esetén pedig medence kiépítésére is van lehetőség. A ház földszintjén pluszban egy teljesen különálló lakrész (nappali-konyha, fürdőszoba-wc, háló- valamint gardróbszoba) lett kialakítva, biztonsági bejárati ajtóval felszerelve. Ez alkalmas lehet vendég lakrésznek, kamasz dühöngőnek vagy akár bevételi forrásként kiadható kislakásnak is.
Csendes környezet és remek lehetőségek várják a ház új tulajdonosait.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Gardrób
4.36m²
Szoba
5.93m²
Fürdőszoba
6.34m²
Gardrób
3.49m²
Fürdőszoba
5.59m²
Szoba
16.52m²
Szoba
11.19m²
Fürdőszoba
6.64m²
Nappali
26m²
Szoba
13.67m²
Konyha
10.94m²
Előszoba
8m²

Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597245


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597245

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 838 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 925 000 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Péter Henriett referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597245. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.