star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 190 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

350 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 190 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 190m²


Ár:

350 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
6
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Budapest III. kerületében, az Aranyhegyen épülő prémium kategóriás, kerámia kompozit családi házat – 2023-as - kulcsrakész befejezéssel kínálom.
A 821 m2-es, lélegzetelállító panorámával rendelkező telken, innovatív technológiával, keramitból épülő, 190 m2-es luxusházat szinte körülölelik a hatalmas teraszok.

Mit érdemes tudni a kerámia kompozit házakról?
Ez a nagyelemű építészeti megoldással készülő, nagy szilárdságot, de kis tömeget képező tömör falak kiváló hőmegtartó képességgel bírnak, így elsőosztályú hangszigetelő-, hőszigetelő-, valamint páraáteresztő képességgel bírnak. Ennek köszönhetően az épület „lélegzik”, megelőzve a penészképződést.

Tartósságát tekintve, masszívan ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Éghajlatunkban élettartama 100 évet is meghaladó.

További kiemelkedő tulajdonságai, hogy tűzálló, illetve nem utolsó sorban környezetkímélő. A falazat kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így 100 %-ban újrahasznosítható.

Mit nyújt ez a luxusház?
Ez a nettó 190 m2-es, 5,5 szobás családi ház elosztását tekintve belső 2 szintes, hatalmas teraszokkal körülölelve. A csodálatos panorámával rendelkező amerikai konyhás nappali mellett 4 hálószoba biztosítja a kényelmet, melyek walk-in gardrób kapcsolattal bírnak. A család komfortját 3 fürdőszoba is növeli a házban.
Az árnyékolástechnika a hálószobákban motoros redőnnyel, míg a nappaliban zsaluziával megoldott.

Prémium minőségű padló- és falburkolatok, valamint szaniterek kerültek beépítésre.

Előremutató energetikai megoldás biztosítja a hűtés-fűtést a levegő-víz hőszivattyú padló-és mennyezetfűtésen keresztül.

A konyhabútor beépített, gépiesített, melyet a vételár magában foglal.

Fűtött gépkocsi behajtó vezet a házhoz – a szolgalmi út teljes hosszában és szélességében. Így kényelmes és biztonságos a közlekedés minden évszakban.

A kerítést, illetve a kerttervezést, kertrendezést is tartalmazza a megjelölt ár.

A telken és a házban riasztó- és kamerarendszer szavatolja a biztonságot.

Igény szerint, külön megállapodás alapján az eladó vállalja a lakberendezést is.

Az ingatlan megvásárlásakor igénybe vehető új építésű lakáshitel, CSOK a kedvezményekkel együtt, illetve zöldhitel.
Hitelfelvétel, illetve jogi ügyintézés kapcsán is szakértőkkel állok rendelkezésre.
Bővebb tájékoztatásért, megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!

Varga M. Judit
+36 20 311 94 05


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6465282


+36 20

Ingatlannet kód: NET6465282


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 1 842 105 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Varga M. Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465282. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.